Waar kun je PSV – Rangers kijken? | Champions League-play-off op 24 augustus 2022 (om 21:00 uur)

Vanavond is het tijd voor de beslissende wedstrijd: de zinderende tweede play-off tussen PSV – Rangers voor de Champions League 2022/2023. De strijd tussen de twee teams barst los op woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur Nederlandse tijd, nadat in de vorige ontmoeting in Schotland met 2-2 gelijk gespeeld werd door de club uit Eindhoven. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

PSV – Glasgow Rangers online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur

Begin deze maand is de Eredivisie natuurlijk begonnen, maar daarnaast is PSV momenteel druk bezig met de plaatsing voor de Champions League 22/23. De uitzending wordt dit keer op tv verzorgd door RTL 7. Online kijk je de wedstrijd dan ook 1️⃣ hier bij NLZIET, maar daarnaast kun je bijvoorbeeld bij online tv van providers 2️⃣ hier bij Ziggo GO en 3️⃣ hier bij KPN iTV genieten van de wedstrijd.

De uitzendingen van voetbalwedstrijden verschillen echter per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan nog mogelijk om met een goede VPN naar PSV – Rangers te kijken op woensdag 24 augustus 2022. Met zo’n Virtual Private Network worden je gegevens versleuteld, waardoor je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd zijn en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Dit werkt in een paar stappen als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de PSV livestream en begin met kijken ⚽️

Uitslag van de voorronde voorafgaand aan PSV – Rangers en volgende stap in de Champions League-voorronde

Eerder werd door PSV en AS Monaco nog gevochten om een plek in de play-offs voor de Europese Champions League. Toen werd na een zinderend slotstuk met verlenging gewonnen door een goal in de 109e minuut van PSV’s Luuk de Jong. Vorige week stond er een zinderende stijd in het Ibrox Stadium in Glasgow op het programma en die eindigde in 2-2 gelijkspel. Dit team wordt gecoacht door de Nederlandse Giovanni van Bronckhorst, voetballer bij Feyenoord van 1993-1998 en 2007-2010 met tevens 106 interlands op zijn naam.

Na de return deze week zal blijken wie de groepsfase van de Champions League zal bereiken. Mocht PSV cumulatief na twee wedstrijden winnen, dan staat er een strijd op het programma tegen meerdere clubs die binnenkort uit de pot getrokken worden.

Opstelling van PSV en Rangers Football Club uit Glasgow (Schotland)

De opstelling van PSV zal vlak voor de start van de wedstrijd bekendgemaakt worden. Voorheen koos trainer Ruud van Nistelrooij voor dezelfde startspelers als de wedstrijd ervoor in Europa: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo.

Aan de kant van de opstelling van Rangers wordt de keuze voor de 11 startende spelers ook later nog bekendgemaakt.

A fierce battle in Glasgow 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿⚔ | Highlights Rangers FC - PSV

Alle wedstrijden van PSV in 2022 op tv en online kijken met een live stream

Zoals we eerder al vermeldden, speelt PSV dit jaar in meerdere competities die allemaal op verschillende streaming locaties te vinden zijn. Allereerst is het goed om te weten dat de Eredivisie door ESPN verzorgd wordt en dat uitzendingen van tv online bij NLZIET vaak in Europees voetbal te volgen zijn. Daarnaast wordt de strijd om de TOTO KNVB Beker doorgaans uitgevochten op FOX, ESPN en Veronica. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden. Tevens laten we op onze website weten welke wedstrijden er in het voetbal vandaag allemaal op de planning staan.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay onder andere genieten van de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.