PSV – Nottingham Forest: live kijken op tv en online | 30 juli 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de voetballers van Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen. Benieuwd wanneer en waar je PSV – Nottingham Forest kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zondag 30 juli 2023 om 18:30 uur op grondgebied van de thuisploeg in Noord-Brabant: het Philips Stadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

PSV – Nottingham Forest online kijken: live stream op zondag 30 juli 2023 om 18:30 uur

Over slechts 13 dagen zal het speelschema van PSV in de Eredivisie alweer beginnen. Maar voordat de Brabantse ploeg hieraan kan starten, staat er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. De uitzendingen hiervan zijn echter niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen. Soms wordt een uitzending nog wel openbaar gemaakt via YouTube of andere kanalen. Zo ook dit keer, want je kunt via de zender Veronica kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

PSV 🆚 Nottingham Forest in het kort:
🏆 Oefenwedstrijd
🗓️ Zondag 30 juli 2023
⏰ 18:30 uur Nederlandse tijd
📍 Philips Stadion in Eindhoven, Noord-Brabant
📺 Veronica → Kijk direct PSV Eindhoven vs. Nottingham Forest (nu 14 dagen gratis)

Hierboven vond je al even in het kort waar de wedstrijd van vanavond te zien is en wanneer de aftrap op welke plek zal zijn. De onderstaande tabel geeft als aanvulling hierop een verdiepende blik op de uitzendrechten per streamingdienst en tv-kanaal in Nederland. Je kunt de wedstrijd via de app kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

NLZIET➡️ Ga meteen naar PSV – Nottingham Forest via Veronica bij NLZIET. Hier wordt deze vriendschappelijke wedstrijd vanwege de tv-uitzending op Veronica ook online vertoond. Je kunt nu de eerste 14 dagen gratis kijken.
🔀 ESPNDe TV App van Canal Digitaal maakt het mogelijk om geen moment van de Eredivisie te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week. De oefenwedstrijd van PSV tegen Forest stream je er dus niet, maar alle andere aankomende matches tijdens het Eredivisie-seizoen wél. 👉 Bekijk nu alle Eredivisie-wedstrijden bij ESPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Eredivisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Eredivisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
Onze captain kijkt tevreden terug op het trainingskamp 🇦🇹🏋🏻

Opstellingen van PSV en Forest tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen PSV vs. Nottingham Forest staat zondag om 18:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling PSV: nog niet bekend

🟡 Opstelling Nottingham Forest: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd PSV vs. Nottingham Forest

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘PSV Nottingham Forest oefenwedstrijd zondag 30 juli 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Verder kun is het ook mogelijk om de hele wedstrijd opnieuw te kijken. Wie zijn favoriete club niet live aan heeft kunnen moedigen, kan gelukkig via de bovenstaande streamingdienst NLZIET nog tot 7 dagen de match volledig terugkijken als uitzending gemist.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


  • Hoe laat is de wedstrijd PSV – Nottingham Forest vandaag (zondag 30 juli 2023)?

    De aftrap van vriendschappelijke oefenwedstrijd is in de avond om 18:30 uur Nederlandse tijd in het Philips Stadion in Eindhoven, Noord-Brabant.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd PSV Eindhoven vs. Nottingham Forest vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender Veronica bij verschillende providers, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.