Waar kun je PSV – AS Monaco kijken? | Champions League-voorronde op 9 augustus 2022 (om 20:30 uur)

Het is tijd voor de return tussen PSV – AS Monaco in de voorronde van de Champions League 2022/2023. De strijd tussen de twee teams barst los op dinsdag 9 augustus 2022 om 20:30 uur Nederlandse tijd, nadat de heenwedstrijd vorige week in een 1-1 gelijkspel eindigde. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

PSV – AS Monaco online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 9 augustus 2022 om 20:30 uur

Afgelopen weekend is de Eredivisie natuurlijk begonnen, maar daarnaast is PSV Eindhoven momenteel druk bezig met de plaatsing voor de Champions League 22/23. De uitzending wordt dit keer op tv verzorgd door ESPN 1, maar zal daarnaast tevens op het kanaal FOX te bekijken zijn. Beide zenders bevinden zich in het basispakket van de grote providers, waardoor je online onder andere hier bij Ziggo GO en hier bij KPN iTV kunt genieten van de wedstrijd.

De uitzendingen van voetbalwedstrijden verschillen echter per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan nog mogelijk om met een goede VPN naar PSV – AS Monaco te kijken op dinsdag 9 augustus 2022. Met zo’n Virtual Private Network worden je gegevens versleuteld, waardoor je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd zijn en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Dit werkt in een paar stappen als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de PSV livestream en begin met kijken ⚽️

Uitslag van de eerste wedstrijd tussen PSV en AS Monaco en volgende stap in de Champions League-voorronde

Vorige week werd door PSV en AS Monaco al voor het eerst gevochten om een plek in de Europese Champions League. Toen werd de eerste play-off gespeeld in het Stade Louis II in Monaco, maar vanavond wordt het duel in Eindhoven uitgevochten. AS Monaco werd vorig jaar derde in de Franse competitie en heeft dan ook uitstekende papieren om de Champions League te halen, maar het werd ze direct in de heenwedstrijd moeilijk gemaakt door de Eindhovenaren. PSV kwam al voor de rust op voorsprong door een doelpunt van Joey Veerman, maar helaas voor de Nederlandse club werd de gelijkmaker door Axel Disasi gescoord in de 80e minuut.

Vanavond zal blijken wie de volgende ronde van de Champions League play-offs zal bereiken. Mocht PSV winnen, dan staat er een strijd op het programma tegen Union (team uit België) of Rangers FC (team uit Schotland). Deze laatste club wordt gecoacht door de Nederlandse Giovanni van Bronckhorst, voetballer bij Feyenoord van 1993-1998 en 2007-2010 met tevens 106 interlands op zijn naam.

Opstelling van PSV en AS Monaco

De opstelling van PSV is inmiddels ook bekend en hieruit blijkt dat trailer Ruud van Nistelrooij kiest voor dezelfde startspelers als vorige week: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo

Aan de kant van de opstelling van AS Monach is de keuze op de volgende 11 gevallen: Nübel; Vanderson, Disasi, Maripan, Jakobs; Minamino, Fofana, Matazo, Golovin; Ben Yedder, Volland.

Alle wedstrijden van PSV in 2022 op tv en online kijken met een live stream

Zoals we eerder al vermeldden, speelt PSV dit jaar in meerdere competities die allemaal op verschillende streaming locaties te vinden zijn. Allereerst is het goed om te weten dat de Eredivisie door ESPN verzorgd wordt en dat uitzendingen van tv online bij NLZIET vaak in Europees voetbal te volgen zijn. Daarnaast wordt de strijd om de TOTO KNVB Beker doorgaans uitgevochten op FOX, ESPN en Veronica. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay onder andere genieten van de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.