Waar kun je de PSV huldiging op tv en online kijken?

Vandaag, op zondag 5 mei 2025, schreef PSV geschiedenis door het winnen van de 25e landstitel van de Eredivisie. Dit club is kampioen van het seizoen 2023-24. Na een wachttijd van slechts zes jaar sinds hun vorige overwinning in 2018, mogen de Eindhovenaren opnieuw de schaal mee naar huis kunnen nemen. De vreugde en trots van de fans kent geen grenzen en de stad Eindhoven maakt zich op voor een grootschalige huldiging. Maar hoe kun je deze bijzondere gebeurtenis op tv en online kijken? Hier vind je een handige gids en via de onderstaande rode knop begin je direct met kijken.

Je kijkt de huldiging van PSV in Eindhoven via ESPN 1

Het televisienetwerk ESPN 1 zal dinsdag de volledige huldiging uitzenden. ESPN 1 is bekend om zijn uitgebreide en kwalitatieve sportverslaggeving, en de PSV huldiging zal geen uitzondering zijn. Ze zullen de dag vastleggen vanaf het begin, want al vanaf de minuut dat de vakken opengaan zijn ze aanwezig bij het feest. Maar ook het feest in de straten van Eindhoven en de officiële huldiging op het Stadhuisplein wordt gevolgd.

De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via CANAL+ kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. 👉 Ga direct naar de huldiging van PSV bij ESPN 1.

Ook de NPO zal een uitzending verzorgen vanaf 19 uur

Vanaf zeven uur zal ook NPO 3 de huldiging van PSV gaan uitzenden. Dit betekent dat je de festiviteiten ook onder andere kunt volgen via de streamingdienst NLZIET. Deze streamingdienst is tevens compatibel met verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, computers en smart tv’s. Voor een dosis nostalgie kun daarnaast je ook hieronder alvast de beelden van de huldiging in mei 2018 bekijken, toen PSV voor het laatst de Eredivisie-titel won. Deze beelden geven je een idee van de sfeer en het enthousiasme dat je kunt verwachten tijdens de komende huldiging. 👉 De NLZIET-uitzending vind je hier op de officiële website van de streamingdienst.

Enorm feest verwacht in Eindhoven

Het winnen van de Eredivisie-titel is een grote prestatie en de huldiging van PSV is een evenement dat je niet wilt missen. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, met de bovenstaande opties kun je de festiviteiten online volgen. Zorg ervoor dat je op tijd afstemt op de huldiging van PSV om deel uit te maken van deze historische gebeurtenis. En vergeet niet: het is niet alleen een huldiging van een voetbalteam, maar ook een viering van de trots en de geest van Eindhoven.