Live stream: PSV – ADO Den Haag | 2 maart 2023 | KNVB Beker

Het is weer tijd voor bekervoetbal! In de strijd om de felbegeerde KNVB Beker zijn er nog maar 8 teams over die de grote prijs mee naar huis kunnen nemen aan het einde van dit seizoen. Zo ook de twee clubs die in deze kwartfinale tegen elkaar zullen strijden: benieuwd wanneer en waar je PSV – ADO Den Haag kunt kijken? De partij wordt gespeeld op donderdag 2 maart 2023 om 18:45 uur in het stadion van de thuisploeg in Eindhoven: Philips Stadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

PSV – ADO Den Haag online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 2 maart 2023 om 18:45 uur

Het is inmiddels alweer tijd om te bepalen welke vier teams een plekje in de halve finale van de KNVB Beker zullen krijgen. De deelnemende ploegen vormen een mengelmoes van teams uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Tweede Divisie. ESPN is dit seizoen wederom de partij die de uitzendingen van het bekervoetbal mag verzorgen. De match tussen het team uit Noord-Brabant en de tegenstanders uit Zuid-Holland wordt op donderdag om 18:45 uur uitgezonden via ESPN 1, zo blijkt uit de tv-gids. De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de zenders standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

ESPN➡️ Kijk meteen PSV – ADO Den Haag via ESPN 1 bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de KNVB Beker te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Opstellingen van PSV Eindhoven en ADO Den Haag tijdens deze kwartfinale in de KNVB Beker

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze kwartfinale in de TOTO KNVB Beker. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen PSV vs. ADO staat donderdag om 18:45 uur op de planning, dus we hoorden rond een uur of 5-6 ‘s middags meer over wie de (onderstaande) basisspelers.

🔴 Opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Branthwaite,Van Aanholt, Sangaré, Til, Veerman, Bakayoko, De Jong, Silva

🟡 Opstelling ADO Den Haag: Stevens, Asante, Klas, De Waal, Zwarts, Breinburg, Absalem, Sellouki, Werker, Catic, Rodriguez

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd PSV vs. ADO Den Haag

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de partij tussen deze twee ploegen uit Noord-Brabant en Zuid-Holland terecht bij ESPN mits deze lineair is uitgezonden. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘PSV ADO Den Haag’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Wedstrijden van de KNVB Beker in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de KNVB Beker volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


  • Hoe laat is de kwartfinale in de KNVB Beker tussen PSV – ADO vandaag (donderdag 2 maart 2023)?

    De aftrap van deze partij in de KNVB Beker is in de avond om 18:45 uur in het Philips Stadion in Noord-Brabant.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd PSV Eindhoven vs. ADO Den Haag vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 1. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.