Live stream: PSG – Riyadh All-Star | Messi vs. Ronaldo | 19 januari 2023

Vandaag is het eindelijk zo ver: Cristiano Ronaldo maakt zijn debuut voor zijn nieuwe club Al-Nassr (in combinatie met Al-Hilal) uit Saoedi-Arabië in een oefenwedstrijd tegen het PSG van Lionel Messi. De wedstrijd van Paris Saint-Germain – Riyadh All-Star staat op de planning voor donderdag 19 januari 2023 om 18:00 uur Nederlandse tijd in het King Fahd International Stadium in Riyad. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Paris Saint-Germain – Riyadh All-Star online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 19 januari 2023 om 18:00 uur Nederlandse tijd

De uitzending van deze vriendschappelijke wedstrijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wordt helaas niet door een Nederlandse tv-zender of streamingdienst uitgezonden. Dat vind je ook terug in de onderstaande tabel met een overzicht van de uitzendrechten per video on demand-platform. Wel is er een event op Facebook door PSG georganiseerd, waar je tegen betaling van €2,29 kunt kijken naar de livestream. Ook melden verschillende gebruikers via social media dat ze met een VPN toegang zouden kunnen krijgen tot beIN SPORTS, waar de wedstrijd ook wordt uitgezonden. Dit heeft onze redactie echter nog niet getest.

⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League-voetbal, maar deze vriendschappelijke partij is er niet te zien.
⛔️ VideolandDeze sportuitzending wordt door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
⛔️ Ziggo SportDe Franse Ligue 1 is in Nederland te volgen via Ziggo Sport, maar deze vriendschappelijke wedstrijd met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wordt er helaas niet uitgezonden.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

🔜❤️💙 #PSGQatarTour2023 🇶🇦

Voor het laatst kijken naar Lionel Messi tegen Cristiano Ronaldo?

Nu de beide voetbalgrootheden een jaartje ouder worden en het wereldkampioenschap net voorbij is, is het ten zeerste de vraag of dit de laatste keer zal zijn dat ze elkaar treffen. Hun vorige clash was in 2020 toen FC Barcelona vs. Juventus op het programma stond in de groepsfase van de Champions League. Die twee wedstrijden eindigden in een 0-2 overwinning uit voor Barça en een 0-3 winst voor Juve in de revanche.

Terugkijken: samenvatting van Paris Saint-Germain vs. Riyadh All-Star

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘PSG Riyadh’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden naar alle waarschijnlijkheid snel na de wedstrijd in een paar minuten terugkijken, al is dit nog niet officieel bevestigd.


  • Hoe laat is de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain – Riyadh All-Star met Messi vs. Ronaldo vandaag (donderdag 19 januari 2023)?

    De aftrap van deze partij is in de avond om 18:00 uur Nederlandse tijd in het King Fahd International Stadium in Riyad, Saoedi-Arabië.

  • Via welke zender op tv wordt PSG vs. Riyadh All-Star vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd van de Franse ploeg tegen het combinatieteam van Al-Nassr en Al-Hilal uit Saoedi-Arabië wordt niet uitgezonden via een Nederlandse tv-zender, maar in dit artikel lees je wel hoe je online naar de partij tussen de teams kunt kijken met een live stream.