Waar kun je de film ‘The Promised Land’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Promised Land (2023) online kijken kunnen. Deze dramafilm met Mads Mikkelsen speelt zich af in het Denemarken van 1755. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Promised Land’ (2023) online kijken?

The Promised Land draait vanaf 7 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Promised Land bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Promised Land niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Promised Land is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The Promised Land op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Promised Land’ (2023)

1755, Denemarken. Kapitein Ludvig Kahlen heeft zichzelf als doel gesteld de ongetemde Deense heide leefbaar te maken om in naam van koning Frederik V een kolonie te bouwen. In ruil hiervoor verwacht hij een koninklijke titel met bijbehorende eer en rijkdom. Kahlen heeft er echter al snel een vijand bij. Volgens de meedogenloze landeigenaar Frederik de Schinkel is het stuk grond namelijk al in zijn bezit. Wanneer De Schinkel ontdekt dat twee van zijn arbeiders zijn ontsnapt om zich bij Kahlen aan te sluiten, zweert hij wraak. Kahlen laat zich niet intimideren en gaat de strijd aan, waarbij hij zowel zijn eigen leven als dat van zijn opkomende gemeenschap op het spel zet.

Streaming informatie over de film

TitelThe Promised Land
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 7 minuten
TaalDeens
CategorieDrama
RegisseurNicolaj Arcel
CastMads Mikkelsen, Amanda Collin

Synopsis: September Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.