Gloednieuwe romcom ‘Prom Pact’ is nu te zien op Disney+

Fans van Mean Girls, Easy A en andere Amerikaanse high school-films, opgelet! Disney+ komt vandaag met het heerlijke Prom Pact, dat zich afspeelt gedurende prom season en de slimme Mandy Yang volgt. Zij wil toegelaten worden tot haar droomuniversiteit, Harvard, en schakelt daarvoor de hulp in van de populaire maar vervelende Graham.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Prom Pact’ over

De komst van het eindejaarsbal betekent op de Amerikaanse high school natuurlijk de tijd van over de top Promposals, stille verwachtingen en heel veel stress. Ook Mandy piekert meer dan gezond voor haar is, maar voor haar heeft het een andere reden: ze wil toegelaten worden op haar droomschool Harvard. Om binnen te komen kan ze de hulp van Graham Lansings vader, een machtige senator, wel gebruiken. Graham zelf is echter alles wat ze verafschuwt. Terwijl ze hem bijles geeft om dichter bij zijn vader te komen, ontdekt ze dat hij meer in zijn mars heeft dan ze dacht.

Hoofdrolspeelster Peyton Elizabeth Lee kun je kennen van haar hoofdrol in de serie Andi Mack op Disney Channel, maar ook van Scandal en Shameless. De regie van de high school romcom lag in handen van Anya Adams, die ook meewerkte aan hits als Ginny & Georgia en Black-ish. Het verhaal komt op zijn beurt van Modern Family-scriptschrijver Anthony Lombardo, dus dat belooft veel goeds!

Prom Pact | Officiële Trailer | Disney+

‘Prom Pact’ is sinds vandaag te zien op Disney+

Disney+ heeft de gloednieuwe romcom op vrijdag 31 maart aan het aanbod toegevoegd. Dit is een van de vele titels die in maart naar de streamingdienst kwamen. Zo kan je nu ook de muzikale serie Up Here van de maker van Hamilton zien, was maart natuurlijk de maand waarin The Mandalorian terugkeerde en is ook de true crime-thriller Boston Strangler sinds kort te streamen. Ook in april staan een hoop toffe titels op het programma.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Het eindejaarsbal komt steeds dichterbij en de laatstejaarsstudent Mandy Yang en haar beste vriend Ben, die een buitenbeentje is, worden overspoeld met overdreven verzoeken om mee te gaan. Voor Mandy is er echter maar één ding belangrijk: toegelaten worden op haar droomschool Harvard. Als ze hoort dat haar toelating is uitgesteld, doet ze er alles aan om van de wachtlijst af te komen. Zelfs als dat betekent dat ze hulp moet vragen aan de enige persoon die ze verafschuwt: de populaire basketbalster Graham Lansing, wiens vader een machtige senator en oud-student van Harvard is. Wanneer Mandy bijles gaat geven aan Graham, begint ze te beseffen dat hij meer in zijn mars heeft dan ze dacht en dat er misschien meer in het leven is dan Harvard.

TitelProm Pact
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 39 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurAnya Adams
CastPeyton Elizabeth Lee, Milo Manheim, Blake Draper, Monique Green, Arica Himmel, Jason Sakaki

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.