Deze nieuwe komische film op Disney+ mag je echt niet missen

Hou je van films als Superbad en Booksmart? Dan hebben we een splinternieuwe kijktip voor je. Sinds vorige week kijk je op Disney+ naar de komedie Prom Dates, over twee vriendinnen die één avond hebben om een date voor hun schoolbal te vinden. Hierdoor komen ze natuurlijk in allerlei hilarische situaties terecht.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Prom Dates’ over

Op de avond voor het in Amerika natuurlijk heel belangrijke ‘prom’ ontdekt Jess dat haar vriendje vreemdgaat en maakt Hannah een einde aan haar relatie met Greg omdat ze eigenlijk lesbisch is. Jaren geleden hebben de twee elkaar beloofd een perfecte prom te beleven en daar hoort natuurlijk een date bij. Ze hebben nog één avond om een geschikt iemand te vinden, te ‘promposen’ en te zorgen dat de belangrijkste gebeurtenis van hun schoolcarrière niet in de soep loopt.

Dit verhaal wordt vergeleken met Booksmart en Blockers en de regisseur werkte mee aan bekende series als Never Have I Ever en Boo, Bitch. De hoofdrollen zijn voor Ginny & Georgia-actrice Antonia Gentry en High School Musical: The Musical: The Series-ster Julia Lester. Hieronder bekijk je de trailer.

‘Prom Dates’ staat nu op Disney+

Vorige week voegde Disney+ Prom Dates toe aan het aanbod. Ook de mysterieuze thrillerserie Shardlake en het derde seizoen van Abbott Elementary kwamen in die week naar de streamingdienst.

Benieuwd wat er nog meer naar Disneys platform komt in de toekomst? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na het uitmaken van hun relatie op de avond voor het schoolbal halen twee beste vriendinnen de hele nacht door, op zoek naar een nieuwe date.

TitelProm Dates
SoortFilm
Jaar2024
Duur1 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
CastPatty Guggenheim, John Michael Higgins, Antonia Gentry, Chelsea Handler, Terry Hu, Zión Moreno, Jordan Buhat, Julia Lester, Kenny Ridwan, Arianna Rivas

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.