Waar kan ik de film Project Power (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Project Power uit 2020. De film behaalde tot dusver een 6 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Project Power uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van Project Power (2020)

Wanneer een pil die zijn gebruikers onvoorspelbare superkrachten geeft voor vijf minuten de straten van New Orleans raakt, moeten een tienerdealer en een lokale agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de creatie ervan neer te halen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Misdaad, Sci-Fi
Regisseur: Henry Joost, Ariel Schulman
Schrijvers: Mattson Tomlin
Cast: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback
IMDb: 6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.