Waar kun je ‘Project Dans’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In januari 2024 verscheen er een nieuwe serie op de Nederlandse tv, Project Dans. Hét nieuwe dansprogramma voor fans van So You Think You Can Dance. De eerste aflevering kwam op donderdag 1 februari op tv, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Project Dans’ online kijken?

Project Dans wordt sinds donderdag 1 februari iedere week uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Project Dans bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit tv-programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Project Dans niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit dansprogramma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Project Dans en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Project Dans’

In het gloednieuwe NPO 1 programma Project Dans worden 30 danstalenten, variërend van gepassioneerde amateurs tot opkomende professionals, uitgedaagd om zich te bewijzen als de beste allround danser van Nederland. Zij ondergaan een intensieve training waarin zij diverse dansstijlen, van ballet tot hiphop en van African dance tot jazz dance, meester moeten worden totdat er in de finale één winnaar overblijft. Project Dans wordt gepresenteerd door professioneel breakdancer Redo, die als geen ander begrijpt wat de deelnemers doormaken en hoe zwaar deze topsport zowel fysiek als mentaal is.

Streaming informatie over de serie

TitelProject Dans
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDansprogramma

Synopsis: NTR

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.