Grenzeloos verliefd? Deze 5 programma’s over buitenlandse liefdes zijn nu te zien op discovery+

Dat langeafstandsrelaties niet altijd een pretje zijn, weet je wel als je programma’s als Grenzeloos Verliefd en Liefs uit… hebt gezien. Toch kan het ook heel interessant zijn om te zien hoe de stellen na jarenlang online daten écht samen gaan wonen. Zit er een toekomst in samen of hadden ze toch een leukere relatie toen ze gescheiden werden door een enorme oceaan? Ook op discovery+ zijn ze dol op dit soort programma’s. In dit artikel vind je de 5 interessantste programma’s over buitenlandse liefdes op de streamingdienst.

5x Programma’s over buitenlandse liefdes op discovery+

5. Passport to Love (serie, 1 aflevering)

Programmas Europa discovery plus kijktips
Serie: Passport To Love | Beeld: Discovery

Vier Amerikaanse vrouwen zijn in Passport To Love klaar met de mannen uit de Verenigde Staten en gaan op zoek naar hun ware liefde in andere delen van de wereld. Zo vertrekken ze naar Italië en Argentinië, belanden ze in heuse love triangles, moeten er belangrijke beslissingen gemaakt worden en zijn de thuisgebleven familieleden het er natuurlijk weer niet mee eens. Een fijne serie, die met één seizoen lekker bingewaardig is.

4. Love in Paradise: The Caribbean (serie, 2 seizoenen)

De makers van 90 Day Fiancé komen met nog een heerlijk realityprogramma waarin verliefde Amerikanen afreizen naar het buitenland. In Love in Paradise: The Caribbean wonen hun ware liefdes in het Caribisch gebied. Blijft dit bij een vakantieliefde of wordt het toch een langdurige, stabiele relatie? Een aantal stellen zitten in deze twijfelfase en moeten een belangrijke beslissing maken. En dat levert zoals altijd heerlijke televisie op. Lees ook vooral even onze recensie.

3. 90 Day Fiancé: The Other Way (serie, 3 seizoenen)

In 90 Day Fiancé gaat het normaal gesproken zo: Amerikanen vinden hun grote liefde in het buitenland. Als ze besluiten de volgende stap te zetten, vertrekken de buitenlandse liefdes naar de Verenigde Staten om daar een bestaan op te bouwen. In 90 Day Fiancé: The Other Way gaat het net even wat anders. Hier laten Amerikanen alles achter zich om in het buitenland te gaan wonen. Lukt het om samen een toekomst op te bouwen of blijkt de liefde toch niet bestand tegen het altijd samen zijn?

2. Love off the Grid (serie, 1 seizoen)

Dit programma gaat weliswaar niet perse over buitenlandse liefdes, maar wel over vier Amerikanen die verhuizen voor de liefde. Zij laten hun stadse leven achter zich om bij hun partner in de wildernis te gaan wonen. Lukt het ze om tussen dichter naar elkaar toe te komen of zijn ze toch te verschillend?

1. 90 Day Fiancé UK (serie, 1 seizoen)

Tot slot natuurlijk hét programma der buitenlandse liefdes, maar dan wel in de Britse variant: 90 Day Fiancé UK. Britse singles hebben hierbij een partner in het buitenland gevonden en nu gaan de stelletjes elkaar eindelijk in het echt ontmoeten. Zo vertrekt Bridie naar Libanon, Shaun naar de Filipijnen, Pat naar Pakistan en Kadie naar Mexico. Net zoals in de Amerikaanse versie twijfelen veel vrienden en familieleden van de Britten aan hun relatie, maar weten de verliefde stellen zeker dat ze een toekomst hebben samen. In het allereerste seizoen van 90 Day Fiancé UK kunnen we zien of dat ook daadwerkelijk zo is. Vanaf 24 juli 2022 verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering op discovery+.

Meer informatie over deze streamingdienst

Op Streamwijzer kun je altijd terecht voor het laatste nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Wil je ook andere liefhebbers van discovery+ ontmoeten om kijktips met elkaar uit te wisselen en inspiratie op te doen? Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.