Proefabonnement voor Amazon Prime Video: kijk 30 dagen gratis!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Proefabonnement op Amazon Prime Video afsluiten

Benodigde tijd: 1 minuut

Neem nu een gratis proefabonnement van 30 dagen op Amazon Prime Video.

 1. Ga naar deze pagina om een gratis proefabonnement af te sluiten.

  Klik op de link hierboven.

 2. Maak een account aan.

  Dit is een algemeen account voor Amazon, waarna je een proefabonnement op Prime Video kan afnemen.

 3. Verifieer je Amazon account.

  Dit is noodzakelijk om van de diensten van Amazon gebruik te kunnen maken.

 4. Klik op ‘Accounts en lijsten’.

  Deze knop vind je rechts bovenaan.

 5. Klik op de knop Betaalmethoden.

  Dit vind je onder ‘Accounts’.

 6. Vul je betaalgegevens in en verifieer deze.

  Meer hierover vertellen we op de pagina over de betalingsmethodes van Amazon Prime Video (iDeal en creditcard).

 7. Klik onder het kopje op ‘Ontdek Prime’ op Prime Video voor Nederland.

  Dit vind je rechts bovenin je scherm.

 8. Sluit een gratis proefabonnement op Amazon Prime Video af.

  Dit doe je door naar deze pagina te gaan en je betalingsgegevens in te vullen. Na de 30 dagen gratis proefperiode betaal je voor je abonnement een bedrag van €2.99 per maand, tenzij je je gratis proefabonnement voor het einde van deze periode opzegt.

Voordelen van Amazon Prime Video

Net als bol.com Select heeft Amazon het Prime programma. Er zijn vier voornaamste voordelen van het aanschaffen van Amazon Prime: Prime-verzending, Prime Video, Twitch Prime en Amazon Photos. De kosten van Prime zijn inmiddels door het bedrijf, voor de lancering in Nederland, verlaagd tot een bedrag van 2.99 euro per maand.

Prime-verzending

Door Prime lid te zijn van Amazon krijg je onbeperkt gratis bezorging bij het bedrijf. Je hebt dus ook zonder het minimum bestelbedrag het voordeel van gratis een snelle bezorging van allerlei producten binnen Nederland en België.

Prime Video

Dit is natuurlijk het grootste voordeel voor alle fanatieke streamers in Nederland. Nu de prijs van Amazon Prime Video verlaagd is, kun je genieten van het volledige aanbod van films en series op de streamingdienst voor een bedrag van maar €2,99 per maand. Dat is bijvoorbeeld een heel stuk goedkoper dan Netflix. Bovendien zijn recentelijk titels als Harry Potter en Annabelle Comes Home toegevoegd aan het aanbod. Amazon lijkt flink te investeren in goede films en series voor de nieuwe streamingdienst, dus houd Streamwijzer hiervoor goed in de gaten!

Twitch Prime

Ben jij fan van gamen? Twitch Prime is het Amazon Prime centrum voor gamers. Als je Prime lid van Amazon bent kun je elke maand exclusief de ingame-loot ontvangen, maar ook gratis games en een gratis abonnement op Twitch.tv krijgen naast en alle andere Amazon Prime voordelen die we hiervoor genoemd hebben.

Amazon Photos

Door gebruik te maken van Amazon Photos kun je een ongelimiteerde hoeveelheid aan full-resolution foto’s opslaan in de cloud. Op deze manier kun je dus overal altijd je mooiste momenten vastleggen en online bewaren.

Je kunt nu via deze pagina 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video kijken of via de officiële Amazon Prime pagina meer te weten komen over de voordelen.