Waar kun je de podcast ‘Pro Forma’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Pro Forma’ luisteren kunnen. Dit is een exclusieve productie met extra afleveringen voor de volgers van de populaire titel Napleiten, winnaar van prijs ‘Beste podcast van Nederland’ in 2023. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Pro Forma’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met entertainmentproducties. Daar maakt tevens Pro Forma als extra titel en nieuwe Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Pro Forma kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Pro Forma bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen luisteren, net als naar alle episodes van de algemeen beschikbare show Napleiten. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar Pro Forma.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet Pro Forma.

Verhaal en beelden van ‘Pro Forma’

Pro Forma, een podcast over recht en media. Wat is de rol van de media in een strafzaak en vice versa? In deze podcast bespreken strafpleiter Christian Flokstra en journalist Wouter Laumans, bekend van de populaire podcast Napleiten, elke week actuele thema’s op het gebied van strafrecht en media.

Streaming informatie over de podcast

TitelPro Forma
Jaar2022-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieTrue crime
PresentatorenWouter Laumans, Christian Flokstra

Synopsis: Podimo