Staat de serie Prison Break (2005–2017) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie Prison Break uit 2005–2017 op Netflix Nederland komt of staat op dit moment? Je vindt of hij nog op Netflix te zien is of bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Prison Break (2005–2017) op Netflix

Deze spannende serie volgt Michael Scofield als hij naar de gevangenis gaat om te proberen het leven te redden van zijn enige broer Lincoln, die in de dodencel zit voor een misdaad die hij niet begaan heeft.

Sinds het verwijderen van Prison Break uit het aanbod van Netflix eind 2021 zoeken fans van de serie naar manieren om hem te blijven kijken. Gelukkig worden veel van de verwijderde series toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022 en bestaande concurrenten van Netflix. Hieronder vind je waar Prison Break momenteel te zien is.

Disney+: Bij de deze streamingdienst zijn alle 5 seizoenen van deze razend populaire serie momenteel te zien. Ga meteen naar Prison Break op Disney+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Prison Break op Bol.com.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelPrison Break
SoortSerie
Jaar2005-2017
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,3 uit 506.000 stemmen
MakersPaul T. Scheuring
CastDominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Wade Williams, Sarah Wayne Callies, William Fichtner, Paul Adelstein, Rockmond Dunbar

Synopsis: Disney