Prince Charming seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Videoland besloot in het najaar van 2020 om datingshows eens een hele nieuwe draai te geven. Na het grote succes van De Bachelorette met Gaby Blaaser is nu ook de datingshow Prince Charming voor homoseksuele mannen gelanceerd. Een extra dimensie die meteen vrij kwam in de serie, bleek dat niet alleen de prins op het witte paar interessant was. De mannen in de villa leren elkaar namelijk tegelijkertijd ook een stuk beter kennen. Benieuwd wanneer er een vervolgseizoen komt? Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Prince Charming seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Prince Charming over?

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Titel: Prince Charming
Soort: Serie
Categorie: Romantiek, Reality
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

  • Wanneer komt Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van Prince Charming zal verschijnen en wanneer dit mogelijk zou zijn. Bij nieuws houden we je op de hoogte via je mail.

  • Is Prince Charming ook ergens anders online te kijken dan op Videoland?

    Helaas is Prince Charming niet op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst te bekijken omdat het een Videoland Original-serie is.

→ Alles van Prince Charming vind je hier 🍿

Komt er een Prince Charming seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over een eventuele verlenging van Prince Charming met een tweede seizoen en daardoor is ook de verlenging met een derde deel niet zeker. Zodra we meer weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Prince Charming seizoen 2?

Aangezien nog niet bekend is of er ook een tweede seizoen van Prince Charming zal volgen, is er nog geen trailer beschikbaar. Wel kun je genieten van de beelden van het eerste deel van de serie.

Dit zijn de singles van PRINCE CHARMING | vanaf 16 december te zien