Tweede seizoen van Prince Charming is begonnen op Videoland

Videoland besloot in het najaar van 2020 om datingshows eens een hele nieuwe draai te geven. Na het grote succes van De Bachelorette met Gaby Blaaser is nu ook de datingshow Prince Charming voor homoseksuele mannen gelanceerd. Een extra dimensie die meteen vrij kwam in de serie, bleek dat niet alleen de prins op het witte paar interessant was. De mannen in de villa leren elkaar namelijk tegelijkertijd ook een stuk beter kennen. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Prince Charming seizoen 2 op Videoland.

Waar gaat het verhaal van Prince Charming over?

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Romantiek, Reality
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

Op dinsdag 14 september 2021 bracht Videoland goed nieuws naar buiten: het tweede seizoen van Prince Charming komt nog dit najaar naar Videoland. De vrijgezelle man waarom gestreden zal worden is… Chris!

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Chris: “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

→ Alles van Prince Charming vind je hier 🍿

Komt er een Prince Charming seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over een eventuele verlenging van Prince Charming met een derde seizoen. Zodra nieuw meer over bekend is, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Prince Charming seizoen 2?

Hieronder vind je in een trailer wie de mannen zijn die meedoen aan het tweede seizoen van deze datingshow.

Deelnemers

Op woensdag 10 november 2021 werden de deelnemers van Prince Charming 2021 aan ons voorgesteld.

Angelo
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Angelo

📅 Leeftijd30 jaar
🏠 WoonplaatsHoofddorp
💼 BeroepBeauty consultant
📸 Instagram@angelo_nino

Angelo is bescheiden, maar kan ook geregeld de clown uithangen. Hij houdt van dansen en is erg fan van Jennifer Lopez. Hij bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen. Hij hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont.

Casper
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Casper

📅 Leeftijd26 jaar
🏠 WoonplaatsGroningen
💼 BeroepBouwkundig ingenieur
📸 Instagram@casper.s.9.5

Casper is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. Hij sport het liefst dagelijks en heeft een passie voor goed eten. Casper reist graag en is altijd in voor een spontaan feestje, tripje of avontuur met vrienden. Hij zoekt een partner met ambitie, met wie hij inhoudelijk op één lijn zit en kan reizen.

Donnavon
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Donnavon

📅 Leeftijd22 jaar
🏠 WoonplaatsVoorburg
💼 BeroepActeur en model
📸 Instagram@donnavonmadaran

Donnavon is een echt podiumbeest en hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Naast zijn drukke leven als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn film, doet Donnavon aan hiphop dansen. Hij zoekt iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, want in kwetsbaarheid zit echte schoonheid.

Jakop
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Jakop

📅 Leeftijd26 jaar
🏠 WoonplaatsBlaricum
💼 BeroepFleet manager bij autodeeldienst
📸 Instagram@jakopzomerdijk

Jakop is lief en zorgzaam. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor en nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast vindt hij een gezonde levensstijl belangrijk en borrelt hij graag met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft.

Jimmy
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Jimmy

📅 Leeftijd33 jaar
🏠 WoonplaatsHaaren
💼 BeroepMeubelrestaurateur
📸 Instagram@j.seb

Jimmy heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Voor zijn werk restaureert hij meubels en als hobby gaat hij graag met de metaaldetector op stap. Jimmy is zeer leergierig en is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt.

Julien
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Julien

📅 Leeftijd27 jaar
🏠 WoonplaatsAmsterdam
💼 BeroepRadio producer
📸 Instagram@julienkooij

Julien is een echte gangmaker, lekker op tafel dansen doet hij regelmatig. Hij houdt van muziek, speelt piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt zelfs af en toe. In een relatie vindt hij humor het belangrijkst, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Juliens levenspartner moet van een feestje houden, maar ook bezig zijn met wat erin de wereld speelt.

Lesley
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Lesley

📅 Leeftijd31 jaar
🏠 WoonplaatsRotterdam
💼 BeroepJob & life coach
📸 Instagram@zweef.neef

Lesley is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Lesleys ideale man is een familiemens, staat open voor spiritualiteit en wat hij heel belangrijk vindt is dat er een connectie is op alle vlakken.

Lorenzo
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Lorenzo

📅 Leeftijd28 jaar
🏠 WoonplaatsDen Haag
💼 BeroepVideograaf
📸 Instagram@lorenzodominick

Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom! Lorenzo knapt af op onverzorgde mannen die veel over zichzelf praten. Hij is meerdere keren voorgelogen en vindt eerlijkheid in een relatie het belangrijkst.

Marcel
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Marcel

📅 Leeftijd37 jaar
🏠 WoonplaatsAmsterdam
💼 BeroepVerslavingscounselor
📸 Instagram@marccorne

Marcel is een sociale man: voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. De drag community vindt hij geweldig. Af en toe pakt hij een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een man die weet waar hij staat in het leven, charisma heeft en een duidelijk doel voor ogen heeft.

Olav
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Olav

📅 Leeftijd37 jaar
🏠 WoonplaatsAmsterdam
💼 BeroepEigenaar dierenwinkels
📸 Instagram@callmeolav

Olav staat altijd klaar voor vrienden, is inventief en ondernemend. Hij houdt van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. Olav valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Rick
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Rick

📅 Leeftijd34 jaar
🏠 WoonplaatsMaastricht
💼 BeroepEigenaar dans agency
📸 Instagram@theloganmoore

Met zijn enorme baard is Rick met recht een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft twee jaar in New York gewoond, een tijd in Los Angeles, maar is weer neergestreken in Maastricht. Familie is heel belangrijk voor hem en daar woont hij nu weer vlakbij. Zijn ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die zijn mannetje kan staan.

Scott
Serie: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk / Videoland

Scott

📅 Leeftijd26 jaar
🏠 WoonplaatsRotterdam
💼 BeroepHotelmanager
📸 Instagram@scottslinger

De spontane Scott zoekt telkens een nieuw avontuur op. Van verre reizen tot in het buitenland werken en wonen; niks is hem te gek. Zijn grootste droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn ideale man is dus reislustig, houdt van het leven en is bovendien zelfverzekerd.