Prince Charming seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Videoland besloot in het najaar van 2020 om datingshows eens een hele nieuwe draai te geven. Na het grote succes van De Bachelorette met Gaby Blaaser is nu ook de datingshow Prince Charming voor homoseksuele mannen gelanceerd. Een extra dimensie die meteen vrij kwam in de serie, bleek dat niet alleen de prins op het witte paar interessant was. De mannen in de villa leren elkaar namelijk tegelijkertijd ook een stuk beter kennen. Benieuwd wanneer het vervolgseizoen komt en wie de prins zal zijn? Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Prince Charming seizoen 2 op Videoland.

Waar gaat het verhaal van Prince Charming over?

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Romantiek, Reality
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

Op dinsdag 14 september 2021 bracht Videoland goed nieuws naar buiten: het tweede seizoen van Prince Charming komt nog dit najaar naar Videoland. De vrijgezelle man waarom gestreden zal worden is… Chris!

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Chris: “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

  • Waar kun je de serie Prince Charming online kijken?

    Helaas is Prince Charming niet op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst te bekijken omdat het een Videoland Original-serie is.

  • Wanneer komt Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

    Momenteel is nog niet precies bekend wanneer het tweede seizoen van Prince Charming zal verschijnen, maar wel weten we dat het in het najaar van 2021 zal zijn. Bij meer nieuws houden we je als eerste op de hoogte via je mail.

→ Alles van Prince Charming vind je hier 🍿

Komt er een Prince Charming seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over een eventuele verlenging van Prince Charming met een derde seizoen. Zodra nieuw meer over bekend is, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Prince Charming seizoen 2?

Er is jammer genoeg nog geen trailer beschikbaar van het volgende seizoen, maar gelukkig kun je wel genieten van de beelden van het eerste seizoen van de realityserie.

Dit zijn de singles van PRINCE CHARMING | vanaf 16 december te zien