Prijsvraag / Winactie | Glee op Netflix

Gleeks opgelet, 30 juni is bijna zover! Nog maar twee weken en alle zes de seizoenen van Glee komen op Netflix Nederland! Dat kan natuurlijk niet zonder feestje gebeuren. We geven weer een leuke prijs weg via deze winactie: een gratis maand onbeperkt films kijken via streamingdienst CineMember!

Prijsvraag over Glee op Netflix Nederland

Zoals zojuist aangegeven komen ALLE ZES de seizoenen van Glee online te staan op 30 juni! De grote vraag is alleen: hoeveel afleveringen zijn dat? Onder degenen die het goede antwoord geven wordt een gratis maandabonnement voor CineMember verloot! Lever hieronder samen met je naam en emailadres je antwoord op de prijsvraag in en maak kans op die maand gratis films kijken! De winnaar zal op maandag 17 juni bekendgemaakt worden!

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. ***

Met ieder emailadres kan één keer mee worden gedaan aan de prijsvraag. Op deze prijsvraag zijn de algemene actievoorwaarden van toepassing.

Waar gaat het verhaal van Glee over?

Het verhaal in Glee draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Dit is de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten.

Op IMDb wordt de serie Glee beoordeeld met een 6.8 uit 10.

Glee Trailer - Glee Season 1 DVD Trailer

Wat is CineMember?

Het Nederlands Filmfonds heeft de opzet van CineMember gesteund om de streamingdienst een collectie te laten bieden van een enorme hoeveelheid quality films. Zo zie je in het meer dan 500 titels tellende aanbod van de streaming service veel films verschijnen die grote filmprijzen hebben gewonnen door de jaren heen. Je kunt dus veel films verwachten die in de Nederlandse en Belgische bioscopen en filmhuizen hebben gedraaid. CineMember werkt samen met onder andere Cinéart, Cinemien, Lumière, Paradiso, September Film en nog veel meer filmdistributeurs.

Meer informatie over het aanbod en de kosten van CineMember vind je hier!

Actievoorwaarden prijsvraag

  • De winnaar van de winactie zal bekendgemaakt worden via social media, tenzij in het antwoord op de prijsvraag wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.
  • De winnaar van de winactie zal benaderd worden via email.
  • De winnaar van de winactie zal een code ontvangen waarmee een maand lang onbeperkt gratis films kunnen worden gekeken via streamingdienst CineMember.
  • De personen die meedoen aan de winactie zullen de nieuwsbrief van Streamwijzer ontvangen.
  • De personen die meedoen aan de winactie kunnen op elk moment na het ontvangen van de nieuwsbrief aangeven deze niet meer te willen ontvangen.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun emailadres op. Dit emailadres zal nooit aan derden worden verstrekt door Streamwijzer.