Dit kost een overnachting in de B&B van Roy Donders

Op woensdag 22 mei 2024 keren Roy Donders en Michelle terug op tv. Vanaf deze datum kijk je namelijk wekelijks naar een nieuwe aflevering van de realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. Het stel zit niet stil, want er wordt in het nieuwe seizoen hard geklust om de voormalige kliniek om te bouwen in een heuse wellness & spa B&B. Inmiddels kun je een kamer boeken. Maar wat kost een overnachting in de B&B van Roy Donders en Michelle eigenlijk?

Seizoen 2 van ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’

Op woensdag 22 mei 2024 om 20:30 uur op TLC en discovery+ verschijnt de eerste aflevering van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In het tweede seizoen valt er weer genoeg te bleven, want het Tilburgse koppel zit niet graag stil. Zo is te zien hoe Roy allerlei plekken uit zijn jeugd bezoekt voor zijn biografie. Ook dochtertje Romi is alweer 1 jaar oud, dus hoog tijd om hét perfecte doopjurkje te vinden. Daarnaast steken de twee de handen uit de mouwen om de voormalige kliniek om te bouwen naar een luxe wellness & spa B&B aan huis. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

@streamwijzer Het tweede seizoen van ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ is vanaf 22 mei elke woensdag om 20:30 uur te zien bij TLC en op discovery+ 📺 We zien onder andere hoe Roy hard aan zijn biografie werkte en hoe hij voor het boek op stap gaat langs bijzondere plekken uit zijn jeugd. Het stel werkt keihard aan het verbouwen van de voormalige kliniek om een luxe wellness & spa B&B aan huis te kunnen beginnen. Dochtertje Romi is alweer 1 jaar oud geworden dus er wordt druk gezocht naar hét perfecte doopjurkje voor Romi om in te stralen 👗 — Beeld: discovery+ via Warner Bros. Discovery — #roydonders #roydondersaltijdwatbijzonders #discoveryplus #discoveryplusnl #reality ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Wat kost een overnachting in de wellness & spa B&B?

De botox- en fillerkliniek is omgetoverd tot een luxueuze wellness & spa B&B aan huis. Het is vanaf nu dus mogelijk om in de achtertuin van het koppel te logeren. De Bed & Breakfast is van alle luxe voorzien, want het heeft een stoomcabine, bubbelbad en sauna. Maar hoeveel kost een overnachting in de B&B eigenlijk? Voor de tweepersoonskamer moet je een flink bedrag neerleggen, want hiervoor ben je per nacht €360 kwijt.

Meer informatie over de serie

Ook de afgelopen tijd heeft het Tilburgse glamour-koppel zeker niet stil gezeten en dit zien we allemaal terug in de serie! Zo werkte Roy hard aan zijn biografie en zien we hoe hij op stap gaat voor het boek langs bijzondere plekken uit zijn jeugd. Het stel werkt keihard aan het verbouwen van de voormalige kliniek om een luxe wellness & spa B&B aan huis te kunnen beginnen. Dochtertje Romi is alweer 1 jaar oud geworden dus er wordt druk gezocht naar hét perfecte doopjurkje voor Romi om in te stralen.

TitelRoy Donders Altijd Wat Bijzonders
SoortSerie
Jaar2023
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
CastRoy Donders, Michelle

Synopsis: TLC

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.