De film Pride and Prejudice and Zombies (2016) kun je sinds 17 januari 2020 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Actie, Horror, Komedie. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Burr Steers en een cast van onder andere Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote.

→ Ga direct naar Pride and Prejudice and Zombies (2016) op Film1 🍿

Verhaal van Pride and Prejudice and Zombies (2016)

Vijf knappe zussen moeten in het Engeland van de 19e eeuw een man zien te strikken, terwijl ze zich ook nog eens opmaken voor de zombie-uitbraak die steeds verder om zich heen reikt.

Wil je graag Pride and Prejudice and Zombies op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Pride and Prejudice and Zombies (2016) op Film1 in Nederland

Titel: Pride and Prejudice and Zombies
Jaar: 2016
Categorie: Actie, Horror, Komedie
Director: Burr Steers
Cast: Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 17 januari 2020
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Pride and Prejudice and Zombies ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.