Waar kun je de film ‘Prey’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Prey (2022) online kijken kunnen. Deze Predator-prequel speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen en vertelt het verhaal van een jonge, vrouwelijke krijger, Naru. Zij moet het opnemen tegen een hoogontwikkeld, buitenaards roofdier. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Prey’ (2022) online kijken?

Disney+➡️ Ga meteen naar Prey op Disney+ in Nederland. Naast deze nieuwe titel, die vanaf 5 augustus 2022 te zien is, kun je hier ook de collectie van oude Predator-films zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Prey niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPrey vind je op dit moment niet in het aanbod van Pathé Thuis.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Prey nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Prey’ (2022)

Prey speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen in de vroege jaren 1700 en is het onvertelde verhaal van een jonge vrouw, een zeer bekwame krijger, die haar volk wanhopig wil beschermen tegen dreigend gevaar. Ze achtervolgt en confronteert haar prooi, die een hoogontwikkeld buitenaards roofdier blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen twee tegenstanders.

Streaming informatie over de film

TitelPrey
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Sciencefiction, Actie, Thriller
RegisseurDan Trachtenberg
CastAmber Midthunder, Michelle Thrush, Stefany Mathias, Mike Paterson, Dakota Beavers, Stormee Kipp

Synopsis: Disney

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.