Waar kun je de film ‘Prey for the Devil’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Prey for the Devil (2022) online kijken kunnen. In deze horrorfilm volgen we jonge non Ann die in het geheim rituelen bestudeert. Al snel komt ze oog in oog te staan met een demonische kracht. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Prey for the Devil’ (2022) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Prey for the Devil bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 9 februari 2023 toe aan haar aanbod, waardoor je hem zonder abonnement kunt huren en kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Prey for the Devil niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is sinds 23 mei 2023 te streamen op Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Prey for the Devil nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Prey for the Devil’ (2022)

Wanneer het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt, heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Dit brengt echter ook gevaren met zich mee. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.

Streaming informatie over de film

TitelPrey for the Devil
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDaniel Stamm
CastJacqueline Byers, Virginia Madsen, Ben Cross

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.