Pretty Woman is vanavond op TV, maar ook zonder reclame op Disney+ te bekijken

Vanavond, 20:30 uur, Net5: Pretty Woman is op TV te zien! De romantische komediefilm met Richard Gere en Julia Roberts is absoluut een publiekslieveling te noemen, maar in totaal moet je op de televisie wel ruim een half uur reclame kijken tijdens deze film van 1 uur en 59 minuten. Gelukkig is door de toevoeging van de nieuwe categorie Star bij Disney+ de film ook gewoon op de streamingdienst online zonder reclame te kijken! Via de knop hieronder ga je direct naar de film op Disney’s video on demand-platform.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Pretty Woman (1990) is op TV bij Net5 te zien op 29 juli 2021 om 20:30 uur

Vanavond om 20:30 uur kun je bij Net5 op de televisie kijken naar Pretty Woman. De zender waarop je Net5 kunt vinden verschilt per TV-aanbieder en is in het onderstaande overzicht te vinden.

Wel is een vaak gehoorde klacht van televisiekijkers betreffende films dat er veel reclame wordt vertoond. Zo staat deze film in het programma van 20:30 uur tot 23:00 uur, wat in totaal 2 uur en 30 minuten is. De film zelf duurt echter maar 1 uur en 59 minuten, wat betekent dat je ongeveer 31 minuten aan reclame kunt besparen door de film online te bekijken.

Bij Disney+ is Pretty Woman zonder reclame te bekijken

Wie een abonnement heeft bij Disney+, kan direct Pretty Woman kijken zonder dat er een bijbetaling vereist is. Via de onderstaande groene knop kun je een abonnement op Amazon Prime Video nemen. Bekijk nu Pretty Woman (1990) op Disney+.

Verhaal, details en trailer van Pretty Woman (1999)

Academy Award®-winnares Julia Roberts en Golden Globe-winnaar Richard Gere spelen de sterren van de hemel in Pretty Woman. Vivian (Roberts) is een energieke, bijdehante ongeslepen diamant wanneer ze de geslepen no-nonsens-miljardair Edward Lewis (Gere) tegen het lijf loopt. Het is een toevallige ontmoeting die een zakelijke overeenkomst van een week verandert in een ogenschijnlijk tijdloze romance. Word zelf ook weer verliefd, terwijl deze hedendaagse Assepoester-bewerking zich voor je ogen ontvouwt. Koester ieder woord, iedere lach en ieder onvergetelijk nummer en geniet met volle teugen van de humor, charme en passie van deze klassieker.

Jaar: 1990
Soort: Film
IMDb: 7.0 uit 300.000 stemmen
Opbrengst: $14,000,000
Categorie: Komedie, Romantiek
Duur: 1 uur en 59 minuten
Regisseur: Garry Marshall
Schrijver: J.F. Lawton
Cast: Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com