Seizoen 2 ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ verschijnt op deze datum

Wie is A? Deze vraag stond seizoenen lang centraal in Pretty Little Liars. Helaas moesten we in 2017 afscheid nemen van de populaire serie. Gelukkig kwam daar in 2022 de spin-off Pretty Little Liars: Original Sin. Opnieuw vormen vijf meiden een team om een mysterieuze A te ontmaskeren. Goed nieuws, want seizoen 2 verschijnt binnenkort op HBO Max. We vertellen je alles over de datum en wat je van het nieuwe seizoen kunt verwachten.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

´Pretty Little Liars: Summer School’ op deze datum te kijken

In 2022 konden we genieten van de spin-off Pretty Little Liars: Original Sin. In de serie volgen we vijf meiden die opnieuw worden lastig gevallen door een mysterieuze A. Twintig jaar geleden werd het arbeidersstadje Millwood opgeschrikt door een reeks tragische gebeurtenissen. Volgens de aanvaller moeten de vriendinnen niet alleen boeten voor een geheime zonde van hun ouders destijds, maar moeten ze ook hun eigen zonden onder ogen komen

Binnenkort kunnen we genieten van het tweede seizoen. In Pretty Little Liars: Summer School zien we wederom Bailee Madison (Just Go With It), Chandler Kinney (Lethal Weapon) en Zaria (Black-ish) terug. Op donderdag 9 mei 2024 verschijnen de eerste twee afleveringen op HBO Max. In het nieuwe seizoen moeten de vriendinnen aan de bak tijdens zomerschool. Geen leuke zomerbaantjes of vakantieflirts dus. Maar dan worden de meiden opgeschrikt door een nieuwe schurk die mogelijk een connectie heeft met A…

Uitzendschema van de serie

Op donderdag 9 mei 2024 verschijnen de eerste twee afleveringen van Pretty Little Liars: Summer School op HBO Max. Vanaf deze datum kun je wekelijks een nieuwe aflevering op de streamingdienst verwachten. In totaal zal het seizoen bestaan uit acht afleveringen, waardoor de laatste aflevering op donderdag 20 juni 2024 te zien is. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Loose Ends”Donderdag9 mei 2024
2“Summer Lovin'”Donderdag9 mei 2024
3“Sweet Sixteen”Donderdag16 mei 2024
4“When A Stranger Calls Back”Donderdag23 mei 2024
5“Friday The 13th”Donderdag30 mei 2024
6“Hell House”Donderdag6 juni 2024
7“The Bogeyman”Donderdag13 juni 2024
8“Final Exam”Donderdag20 juni 2024

Verhaal en trailer van ‘Pretty Little Liars: Summer School’

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden onze Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood – zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.


Synopsis: HBO Max

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.