Wanneer komt seizoen 2 van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ op HBO Max?

Op 28 juli 2022 werden de eerste drie afleveringen van de gloednieuwe Pretty Little Liars-spinoff Pretty Little Liars: Original Sin gelanceerd op HBO Max en inmiddels staat het volledige eerste deel al online. De serie werd ontzettend goed bekeken en razendsnel verlengd. Maar wanneer is ‘A’ nu terug? In dit artikel geven we antwoord op de vraag: wanneer komt seizoen 2 van Pretty Little Liars: Original Sin op HBO Max?

Komt er een ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ seizoen 2?

YES! Goed nieuws: Pretty Little Liars: Original Sin is verlengd met een tweede seizoen. Pijlsnel na de lancering van de allerlaatste afleveringen van seizoen 1, die op 18 augustus te zien waren, kondigde HBO Max dit al aan via hun officiële Twitter-kanaal (hieronder te zien).

In de Pretty Little Liars-sequel is ‘A’ terug om een nieuwe groep meiden op te jagen. Geheel in stijl van de razendpopulaire oude serie was het eerste seizoen spannend, met een grote portie drama en interessante personages… en dat smaakte naar meer. Daarom keert de serie binnenkort dus terug.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ op HBO Max?

Het tweede seizoen van de serie gaat Pretty Little Liars: Summer School heten en is vanaf donderdag 9 mei te zien op HBO Max. Op die datum verschijnen er twee afleveringen, daarna kun je rekenen op wekelijkse episodes, tot de seizoensfinale op 20 juni.

Waar gaat het verhaal van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ over?

Twintig jaar geleden dreigde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood te verscheuren. Nu, in het heden, wordt een bonte mengeling van tienermeisjes -een nieuw groepje Little Liars – gekweld door een onbekende belager.

TitelPretty Little Liars: Original Sin
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie
IMDb6,9 uit 1.800 stemmen
MakersRoberto Aguirre-Sacasa
CastBailee Madison, Chandler Kinney, Maia Reficco, Zaria, Malia Pyles, Mallory Bechtel, Carson Rowland, Jordan Gonzalez, Alex Aiono

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.