HBO Max bevestigt: tweede seizoen ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ komt eraan

Deze zomer waren de Little Liars terug in de gloednieuwe sequel Pretty Little Liars: Original Sin, te zien op HBO Max. Op 18 augustus waren de laatste drie afleveringen van de reboot te zien en even was het onduidelijk of het verhaal daarmee klaar was. Nu weten we eindelijk meer over een vervolg, en we hebben goed nieuws voor de fans: er komt namelijk een tweede seizoen van de spannende serie aan! Dat heeft HBO gisteren bevestigd.

‘Pretty Little Liars: Original Sin’ krijgt een tweede seizoen

In de Pretty Little Liars-sequel is ‘A’ terug om een nieuwe groep meiden op te jagen. Geheel in stijl van de razendpopulaire oude serie was het eerste seizoen spannend, met een grote portie drama en interessante personages… en dat smaakte naar meer.

Dat heeft ook HBO doorgehad, want zij verlengen de serie nu pijlsnel na de lancering van de allerlaatste aflevering al met een tweede seizoen. Dit hebben zij Variety laten weten. Ook op het officiële Twitter-kanaal van HBO Max werd dit nieuws razendsnel gedeeld.

Dit is wat we nu weten over seizoen 2

In de reactie van de HBO-woordvoerder wordt het werk van showrunners Lindsay Calhoon Bring en Roberto Aguirre-Sacasa, die eerder Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale maakte, geprezen. Verder wordt er inhoudelijk nog niet veel gezegd over het tweede seizoen van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’.

“We zijn ontzettend trots op de ongelooflijke reactie die we van zowel critici als fans hebben gekregen op ‘Pretty Little Liars: Original Sin’. Kijkers hebben de nieuwe generatie Liars en de briljante donkere kijk van Roberto en Lindsay op deze franchise omarmd. We zijn verheugd om de Pretty Little Liars-legacy voort te zetten.”
– Woordvoerder van HBO Max

Wanneer het tweede seizoen van de serie te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. Ook andere informatie over het nieuwe seizoen is er nog niet, al heeft Aguirre-Sacasa wel aangegeven dat dezelfde personages gevolgd zullen gaan worden. Uiteraard houden wij je altijd van op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Twintig jaar geleden dreigde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood te verscheuren. Nu, in het heden, wordt een bonte mengeling van tienermeisjes -een nieuw groepje Little Liars – gekweld door een onbekende belager.

TitelPretty Little Liars: Original Sin
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie
IMDb6,9 uit 1.800 stemmen
MakersRoberto Aguirre-Sacasa
CastBailee Madison, Chandler Kinney, Maia Reficco, Zaria, Malia Pyles, Mallory Bechtel, Carson Rowland, Jordan Gonzalez, Alex Aiono

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.