Pretty Little Liars is terug! Eerste beelden en releasedatum van de vervolgserie bekend

Fans van de razend populaire serie Pretty Little Liars (2010-2017) opgelet! Binnenkort kun je terugkeren naar deze heerlijke wereld voor nog meer drama, intriges en leugens. HBO Max heeft namelijk bekendgemaakt dat er, na Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019), nog een vervolgserie aan zit te komen die Pretty Little Liars: Original Sin heet. En sinds vandaag weten we ook wanneer we naar deze serie kunnen kijken én zijn de eerste beelden onthuld.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar gaat ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ over?

Vlak naast Rosewood, de stad die we natuurlijk kennen uit de originele Pretty Little Liars, ligt het arbeidersstadje Millwood. Twintig jaar geleden vonden hier een aantal tragische gebeurtenissen plaats en nu wordt een groepje meiden belaagd door een onbekende aanvaller. Ze moeten boeten voor de geheime zonden van hun ouders, twee decennia geleden. Maar ook aan hun eigen zonden kunnen ze niet meer ontsnappen…

Met deze serie wordt het vierde deel in de Pretty Little Liars-franchise gelanceerd. De hoofdrollen worden vertolkt door Chandler Kinney, Maia Reficco, Bailee Madison, Zaria, Malia Pyles, Alex Aiono, Mallory Bechtel en Eric Johnson. De serie is daarnaast geschreven door Robert Aguirre-Sacasa (ook verantwoordelijk voor Riverdale) en Linsday Calhoon Bring. Het belooft een coming-of-age horrordrama te worden. En hieronder bekijk je alvast de eerste teaser trailer.

Wanneer komt ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ op HBO Max?

Samen met de trailer onthult HBO Max ook wanneer we naar ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ kunnen gaan kijken, en dit is binnenkort al! De serie gaat namelijk op 28 juli 2022 van start op de streamingdienst. Op deze dag kun je direct van drie afleveringen genieten, waarna de andere afleveringen in de weken daarna gelanceerd worden. Hieronder vind je een uitzendschema met de aflevering, releasedatum en weekdag.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Donderdag28 juli 202209:00 uur ’s ochtends
2Donderdag28 juli 202209:00 uur ’s ochtends
3Donderdag28 juli 202209:00 uur ’s ochtends
4Donderdag4 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
5Donderdag4 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
6Donderdag11 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
7Donderdag11 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
8Donderdag18 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
9Donderdag18 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
10Donderdag18 augustus 202209:00 uur ’s ochtends

Ook andere PLL-series zijn te vinden op HBO Max

Totdat de nieuwe generatie Little Liars losgelaten wordt, kun je natuurlijk altijd eerst nog van de andere series in de Pretty Little Liars-franchise genieten. De originele serie, ‘Pretty Little Liars’, is op dit moment enkel op HBO Max te vinden. Je kunt er dus op geen enkele andere streamingdienst voor terecht. ‘Pretty little Liars: The Perfectionists’ is ook via HBO Max te streamen. Daarnaast kun je deze spinoff ook op Videoland bekijken.

Op HBO Max zijn naast deze franchise nog vele andere (nieuwe) series en toffe films te vinden. Wil jij altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en precies weten welke nieuwe releases er aan zitten te komen? Wij zetten iedere maand in ons ‘Nieuw Deze Maand‘-overzicht op een rij wat er bij alle streamingdiensten bij komt. Natuurlijk kun je ook onze website en social media-kanalen in de gaten houden.


Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.