Waar kun je de serie ‘Pretty Little Liars’ in 2022 online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Pretty Little Liars online kijken kunt. De populaire serie werd uitgezonden van 2010 tot en met 2017 en wist heel veel kijkers te trekken. Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Amazon Prime Video, waaronder Pretty Little Liars, Harry Potter, ER, Supernatural, The Originals en ALF. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Pretty Little Liars uit 2010-2017 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga nu naar Pretty Little Liars bij HBO Max in Nederland. Alle 8 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.
❌ Amazon Prime VideoSinds 31 januari 2022 is PLL helaas niet meer te bekijken op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ NetflixVroeger was deze serie op Netflix te zien, maar sinds vorig jaar helaas niet meer.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Ook DVD-box bestellen is nog mogelijk

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Pretty Little Liars, maar ook The Sopranos, Game of Thrones, Friends en The Big Bang Theory.

Verhaal van Pretty Little Liars (2010-2017)

Deze vier meisjes zijn slechts 16 jaar oud, maar ze dragen nu al enorm grote geheimen met zich mee. Op een dag verdwijnt hun vriend op mysterieuze wijze. Ze komen erachter dat één sms’je hun leven voor altijd kan veranderen.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelPretty Little Liars
Jaar2010-2017
SoortSerie
Duur7 seizoenen
GenreDrama, Mystery, Romantiek
IMDb7,4 uit 157.000 stemmen
MakerI. Marlene King
CastTroian Bellisario, Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Ian Harding, Laura Leighton, Sasha Pieterse, Janel Parrish, Tyler Blackburn
BoekenGebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard
Pretty Little Liars Seizoen 1 - DVD Trailer

Synopsis: HBO Max

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.