Premium films bij Pathé Thuis zijn enorm populair: zo werkt het

Heb je het label van Premium films al meermaals voorbij zien komen bij Pathé Thuis de afgelopen maanden? Sinds kort kun je de nieuwste bioscoopfilms vanaf de bank in je eigen woonkamer bekijken. Hieronder vind je om welke films het gaat en hoe dit precies werkt.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Premium films bij Pathé Thuis: dit is hoe het werkt

Misschien is je al opgevallen dat Pathé Thuis werkt met verschillende labels. Zo wordt er bijvoorbeeld elke week een Movie of the Week aangewezen die één week lang sterk wordt afgeprijsd naar een huurprijs van €0,99. Daarnaast zijn er films met het label Exclusive, wat betekent dat de streamingdienst hiervoor de exclusieve uitzendrechten heeft bemachtigd en dat je hem enkel bij Pathe Thuis kunt zien.

Het derde en laatste label bestaat nog maar een paar maanden: Premium. Deze films geven kijkers de mogelijkheid om nieuwe bioscoopfilms al eerder thuis te bekijken. Op deze manier krijg je eerder toegang om deze film thuis te huren, waardoor deze film een hogere prijs heeft dan je van het video on demand-platform gewend bent. Na verloop van tijd zal de huurprijs zakken. Deze films worden doorgaans erg goed bekeken doordat ze zo kort geleden in première gingen en belanden dan ook vaak in de Top 10 van populairste films op Pathé Thuis.

Deze 5 Premium films zijn nu te zien bij Pathé Thuis

Het aanbod van Premium films bij Pathé Thuis wisselt steeds doordat er nieuwe bioscoopfilms naar het video on demand-platform komen en doordat er andere titels na verloop van tijd worden verlaagd in prijs. Op de website van de streamingdienst vind je de huidige collectie van Premium films, waarin op het moment van schrijven de volgende 5 titels zijn opgenomen.

5. Reminiscence (2021)

Nick Bannister is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Alles gaat goed tot hij zelf in beslag wordt genomen…

4. Malignant (2021)

Madison wordt gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden.

3. Space Jam: A New Legacy (2021)

Een kwaadaardige machine ontvoert de zoon van de wereldberoemde basketballer LeBron James. De enige manier om hem terug te krijgen, is door samen met Bugs Bunny en de andere chaotische Looney Tunes de basketbalwedstrijd te winnen.

2. The Suicide Squad (2021)

De superschurken in de Belle Reve gevangenis doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

1. Dune (2021)

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is tot grootse dingen voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Momenteel vooral films van Warner Bros. Pictures

Misschien viel het je al op in de bovenstaande trailer, maar momenteel domineert Warner Bros. Pictures de lijst van Premium films. Dat komt allereerst doordat deze filmstudio gewoon heel veel films van hoge kwaliteit uitbrengt, maar het houdt ook verband met het feit dat hun eigen streamingdienst HBO Max binnenkort in Nederland wordt gelanceerd. In hun berichtgeving hebben ze namelijk aangegeven dat ze nieuwe bioscoopfilms al na ± 45 dagen online beschikbaar zullen stellen. Hier zijn ze direct mee begonnen, waardoor je huidige toptitels als Dune (2021) en The Suicide Squad (2021) razendsnel bij Pathé Thuis kon zien. Overigens verkort Disney het gat tussen bioscoop en online ook steeds meer, waardoor we nog deze maand (op 12 november) de lancering van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) bij Disney+ en Pathé Thuis kunnen verwachten.


Synopsissen: Pathé Thuis