Live stream | Gratis online naar de Premier League Darts 2022 kijken | Viaplay

De nieuwe streamingdienst Viaplay heeft de uitzendrechten van darts in handen voor 2022. Je kunt nu gratis via een live stream op YouTube online kijken naar de Premier League Darts 2022 gedurende de eerste paar uitzendingen. Inmiddels is dit alleen nog met een abonnement mogelijk. Hierboven zie je een eerdere video en hieronder kun je via de link en knop tijdelijk een flinke aanbieding scoren, waarmee je op een abonnement bespaart.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Premier League Darts op donderdag 17 februari 2022: gratis bij Viaplay kijken via YouTube

De onderstaande wedstrijden staan op het programma voor de kwartfinales van vanavond. Daarna zal, zoals gebruikelijk, elke winnaar in de halve finale belanden en vervolgens wordt de eindstrijd gespeeld in de finale.

Michael Smithvs.Gerwyn Price
Joe Cullenvs.Michael van Gerwen
Gary Andersonvs.Peter Wright
James Wadevs.Jonny Clayton

Ook de wedstrijden van vorige weken (3 & 10 februari 2022) waren via YouTube te zien

Vorige week kon je op donderdag ook al live bij Viaplay’s YouTube kanaal kijken naar de 2022 Cazoo Premier League Darts in de M&S Bank Arena in Liverpool op 10 februari 2022. Na de onderstaande kwartfinales (uitslag in laatste kolom) wonnen Clayton (6-4) en Cullen (6-5) respectievelijk van Van Gerwen en Price. De finale werd met 6-4 beslist in het voordeel van Jonny Clayton.

Peter Wrightvs.Michael van Gerwen1-6
Jonny Claytonvs.Michael Smith6-3
James Wadevs.Joe Cullen3-6
Gerwyn Pricevs.Gary Anderson6-3

Nog een week eerder werd de uitzending vanuit de Motorpoint Arena in Cardiff verzorgd. Op donderdag 3 februari 2022 werden vanaf 20:00 uur de wedstrijden uitgezonden. Na de kwartfinales wonnen Clayton (6-4) en Wright (6-5) respectievelijk van Wade en Anderson. De finale werd met 6-1 beslist in het voordeel van Peter Wright.

Jonny Claytonvs.Joe Cullen6-2
Gerwyn Pricevs.James Wade3-6
Peter Wrightvs.Michael Smith6-3
Michael van Gerwenvs.Gary Anderson4-6

Afbeelding: Unsplash