Waar kun je de serie ‘De Prank Show’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie De Prank Show (2024) online kijken kunnen. In dit nieuwe candid camera-programma neemt Giel de Winter bekende en onbekende Nederlanders in de maling. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘De Prank Show’ (2024) online kijken?

Het nieuwe programma De Prank Show is in Nederland maar op één videodienst te zien en dat is het platform dat de Original zelf gelanceerd heeft. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar De Prank Show bij Amazon Prime Video in Nederland. De eerste aflevering ging hier op vrijdag 2 februari 2024 in première. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft De Prank Show helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘De Prank Show’ (2024)

Giel de Winter is vanaf 2 februari te zien als presentator van een gloednieuw candid camera programma op Prime Video: De Prank Show. In elke aflevering van De Prank Show houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt. In de eerste aflevering neemt Monique Westenberg met behulp van Giel en zijn team eindelijk zoete wraak op André Hazes. Andere bekende mensen die voorbij komen in De Prank Show zijn: Jim Bakkum, Shirma Rouse, Bas Smit, Xander de Bousonjé, Stefan Jurriëns, Samantha Steenwijk en Esmée van Kampen. 

Streaming informatie over de serie

TitelDe Prank Show
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.