André Hazes wordt in de maling genomen in ‘De Prank Show’

Giel de Winter en Monique Westenberg slaan de handen ineen om André Hazes voor de gek te houden in de eerste aflevering van De Prank Show op Amazon Prime Video. Dit nieuwe candid camera-programma is vandaag in première gegaan en begint dus direct goed.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Dit kun je verwachten van ‘De Prank Show’

Giel de Winter, die je kent van Stuk TV, is de presentator van het nieuwe programma De Prank Show. Hij neemt hierin bekende én onbekende Nederlanders in de maling. De pranks kunnen overal plaatsvinden en zijn zeker niet mals.

In de eerste aflevering is het Monique Westenberg die samen met Giel zoete wraak neemt op André Hazes jr. De politie komt er zelfs aan te pas en André krijgt het behoorlijk lastig… Gelukkig staat hij er niet alleen voor, want ook Jim Bakkum, Shirma Rouse, Bas Smit, Xander de Bousonjé, Stefan Jurriëns, Samantha Steenwijk en Esmée van Kampen worden slachtoffer van Giel en zijn team.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

‘De Prank Show’ is iedere vrijdag te zien op Prime Video

De eerste twee afleveringen van De Prank Show verschenen op vrijdag 2 februari op Amazon Prime Video. Ook de komende twee weken kun je op de vrijdag op twee afleveringen rekenen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag2 februari 2024
2Vrijdag2 februari 2024
3Vrijdag9 februari 2024
4Vrijdag9 februari 2024
5Vrijdag16 februari 2024
6Vrijdag16 februari 2024

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je benieuwd naar het hilarische programma? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de seriepagina van De Prank Show op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.