Waar kun je de Ozempic-documentaire ‘PowNed of View: De Prikpen’ online kijken?

De spraakmakende documentaire over de afslankhype rond diabetesmedicijn Ozempic heet PowNed of View: De Prikpen. Deze documentaire, waarin Filemon Wesselink in de materie duikt, werd op woensdag 15 mei uitgezonden. Misschien wil je dit wel zien, maar waar kun je de aflevering online kijken als je de uitzending gemist hebt? In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de Ozempic-documentaire ‘PowNed of View: De Prikpen’ online kijken?

PowNed of View: De Prikpen, de documentaire over het medicijn Ozempic, verscheen op woensdag 15 mei op de buis. Hij werd om 20:30 uur uitgezonden op NPO 3. Maar hoe zit het met online kijken en terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar PowNed of View: De Prikpen bij NLZIET. Omdat de documentaire op tv werd uitgezonden, is het mogelijk om de aflevering online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de Ozempic-documentaire niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Prikpen niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van PowNed of View: De Prikpen en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Meer informatie over ‘PowNed of View: De Prikpen’

Slank met een prik, dat wil Filemon Wesselink ook. Hij onderzoekt de hype rond diabetesmedicijn Ozempic. Heel Hollywood gebruikt het om nog slanker te worden, waardoor er wereldwijd een tekort aan het middel lijkt te ontstaan. Ook in Nederland is een levendige zwarte handel in prikpennen en privéklinieken schrijven het voor veel geld voor, terwijl mensen die het echt nodig hebben er niet aan kunnen komen. Werkt het echt? Filemon probeert het zelf.

TitelPowNed of View: De Prikpen
Jaar2024
SoortDocumentaire
Duur47 minuten
TaalNederlands
CategorieInformatief
PresentatorFilemon Wesselink

Synopsis: NLZIET
Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.