Waar kun je de serie ‘The Power’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Power (2023) online kijken kunnen. In deze fantasyserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Naomi Alderman ontwikkelen tienermeisjes de plotselinge kracht om elektriciteit op te wekken en anderen te elektrocuteren. Dit zet de machtsbalans op de wereld op zijn kop. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Power’ (2023) online kijken?

The Power ging op vrijdag 31 maart 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Power bij Amazon Prime Video in Nederland. Van vrijdag 31 maart tot vrijdag 12 mei verschenen hier negen afleveringen van de serie.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Power helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘The Power’ (2023)

The Power is onze wereld, op een onverwachte natuurlijke wending na. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om anderen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle, van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt door een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Power
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy
MakersRaelle Tucker, Sarah Quintrell
CastToni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush, Ria Zmitrowicz, Auli’i Cravalho, John Leguizamo, Nico Hiraga, Heather Agyepong

Veelgestelde vragen


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.