Post Mortem: No One Dies in Skarnes seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Doorgaans doen Scandinavische series het ontzettend goed en dus heeft de Noorse productiemaatschappij van Netflix besloten om te proberen een nieuwe hitserie te produceren. Liefhebbers van de Scandinavische thrillers zijn benieuwd of er ook een vervolgdeel van Post Mortem komt. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Post Mortem: No One Dies in Skarnes seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Post Mortem: No One Dies in Skarnes over?

Post Mortem: No One Dies in Skarnes begint als Live Hallangen dood wordt verklaard. Uren later wordt ze plotseling wakker op de forensische tafel. Een duistere, onverzadigbare honger is in haar ontwaakt. Ondertussen probeert haar broer Odd de familie gedreven begrafenisonderneming overeind te houden, maar het stagnerende sterftecijfer in het kleine Noorse stadje Skarnes maakt dat onmogelijk. Live moet leren haar nieuwe gevaarlijke aard onder controle te krijgen en beslissen of ze bereid is mensenlevens op te offeren voor haar eigen voortbestaan, wat ironisch genoeg hand in hand gaat met het voortbestaan van het familiebedrijf.

De cast van Post Mortem: No One Dies in Skarnes bestaat uit Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) en Terje Strømdahl (Arvid).

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Release datum: 25 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Drama, Thriller
Regisseur: Harald Zwart en Petter Holmsen
Producenten: Espen Horn, Hege Skjerven Clausen en Kristian Strand Sinkerud
Schrijver: Petter Holmsen
Cast: Kathrine Thorborg Johansen, Elias Holmsen Sørensen, Andrée Sørum, Kim Fairchild, Sarah Khorami, Terje Strømdahl
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Post Mortem: No One Dies in Skarnes seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Post Mortem: No One Dies in Skarnes komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

→ Vergelijkbare series met Post Mortem: No One Dies in Skarnes vind je hier 🍿

Komt er een Post Mortem: No One Dies in Skarnes seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Post Mortem: No One Dies in Skarnes zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Post Mortem: No One Dies in Skarnes seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Post Mortem: No One Dies in Skarnes, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de Noorse serie om alvast in de stemming te komen.