Nieuwe film voor Harry Potter-fans: ‘The Portable Door’ staat nu op Pathé Thuis

Voor iedereen die ieder jaar weer geniet van een Harry Potter-marathon of de boeken van J.K. Rowling verslonden heeft, hebben we een gloednieuwe kijktip. Vandaag is de fantasyfilm The Portable Door exclusief op Pathé Thuis verschenen, en je bekijkt hem tijdelijk met korting.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nieuw fantasy-avontuur in ‘The Portable Door’

Paul Carpenter gaat stagelopen bij het mysterieuze Londense bedrijf J.W. Wells & Co, maar eigenlijk bakt hij er niks van. Toch krijgt hij van de CEO de belangrijke taak om een magische deur te vinden in het gigantische pand. Langzaam ontdekt hij dat zijn werkgevers niet helemaal normaal zijn en dat zijn baas de balans van de magie in de wereld wil verstoren.

De hoofdrol wordt vertolkt door Patrick Gibson, die je nog wel kunt kennen van Shadow and Bone. Hij wordt bijgestaan door onder andere Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Sam Neill (Jurassic Park) en Miranda Otto (The Lord of the Rings).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Gebaseerd op het geprezen boek van de Britse bestsellerschrijver Tom Holt
2️⃣ Veel recensies noemen het een fantastische combinatie tussen een Roald Dahl-verhaal en Harry Potter
3️⃣ De bad guy wordt als vanouds vertolkt door Christoph Waltz en kijkers vinden dit een heerlijke rol

‘The Portable Door’ is nu met korting te bekijken op Pathé Thuis

Op dinsdag 11 juli was het zover en voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film toe aan het aanbod. Je kunt hem nu huren en kopen voor een prijs vanaf €4,99. Ben je er snel bij, dan krijg je ook nog eens korting. Alleen vandaag, op dinsdag 11 juli, betaal je een euro minder voor het kijken van The Portable Door.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

The Portable Door | OFFICIAL TRAILER | A Stan Original Film.

Meer informatie over de film

Paul Carpenter loopt stage bij een mysterieus bedrijf met onconventionele werkgevers, waaronder een baas die de balans van de magie wil verstoren.

TitelThe Portable Door
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieFantasie, Avontuur
RegisseursJeffrey Walker
CastPatrick Gibson, Sam Neill, Christoph Waltz

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.