Deze 5 populaire TLC-programma’s op discovery+ moet je zien

De razend populaire realityzender TLC heeft al heel wat toffe programma’s gemaakt die op discovery+ in Nederland te bekijken zijn. Benieuwd wat er op dit moment populair is en welke programma’s je aan je favorieten toe zou moeten voegen? In dit artikel vind je 5 populaire TLC-programma’s op discovery+ die je écht gezien moet hebben.

5x Populaire programma’s van de zender TLC op discovery+ die je aan je favorieten moet toevoegen

1. Say Yes To The Dress Benelux

Al zes seizoenen lang kun je genieten van Fred van Leer in Say Yes To The Dress Benelux. Als één van de meest populaire Nederlandse TLC-programma’s is dit absoluut een kijktip voor je favorietenlijst. Het zesde en meest recente seizoen is deze zomer uitgezonden op discovery+ en nu samen met de eerste vijf delen volledig te streamen. Dit seizoen wordt groter dan ooit tevoren.

Zo zijn er bijvoorbeeld bruiden die niet alleen op zoek naar een trouwjurk, maar die ook door Fred van Leer en de stylistes van Koonings verrast worden met een heel huwelijk. Daarnaast zijn er stellen die de dag van hun leven beleven met een spetterende bruiloft op een koninklijke locatie en gebeuren er nog veel meer dingen die mooier, bijzonderder en grootser zijn dan je je kunt bedenken. “Een feest vol liefde en mooie jurken: daar zijn we allemaal wel aan toe na deze tijd!”, aldus Fred van Leer.

2. Britain’s Fattest People: Shut-Ins

Britain's Fattest People Shut Ins discovery plus
Serie: Britain’s Fattest People: Shut-Ins | Beeld: Discovery / TLC

Duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk leiden aan obesitas en nemen geen deel aan het openbare leven. Kunnen zij hun leven omkeren? Het eerste seizoen van Britain’s Fattest People: Shut-Ins werd de afgelopen weken uitgezonden op discovery+ en was meteen razend populair. Seizoen 2 wordt er dan ook direct achteraan geplakt en sinds gisteren is elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst voor real-life entertainment te bekijken.

3. 90 Day Fiancé

90 Day Fiancé is zonder twijfel de meest bekende serie van TLC. Er zijn dan ook heel wat spin-off programma’s van verschenen door de jaren heen, waaronder bijvoorbeeld 90 Day Fiancé: Happily Ever After, 90 Day Journey: Ed & Rose en de Nederlandse serie Pyjama Party: 90 Day Fiancé met Bobbi & Mark, Louisa & Rowan, Channah & Quientin en Nienke Plas met haar schoonmoeder en -zus.

Het originele programma 90 Day Fiancé telt inmiddels echter ook alweer 8 seizoenen. De meest recente set afleveringen verscheen begin dit jaar online. In deze realityshow staan zeven stellen te trappelen om elkaar beter te leren kennen. Omdat ze niet in hetzelfde land wonen, hebben ze elkaar tot nu toe niet of amper gezien. Met een speciaal visum mag de buitenlands geliefde nu 90 dagen op bezoek in Amerika. Is dat voldoende om te beslissen of ze willen trouwen?

4. Little People, Big World

In Little People, Big World volgen we het leven van de ‘kleine’ Roloffs-familie. Inmiddels zijn er 14 seizoenen van de realityserie over de Roloffs verschenen, waarvan seizoen 4, 6 en 9-14 bij Discovery’s streamingdienst online te bekijken zijn.

In het veertiende seizoen, dat zojuist afgerond is en dus nu compleet te streamen is bij discovery+, wordt het leven van de Roloffs-familie steeds groter en daarmee complexer. Amy en Matt hebben na hun scheiding allebei een nieuwe relatie, maar wonen nog steeds op de boerderij, op ongeveer 150 meter van elkaar. Ondertussen zijn de kinderen het huis uit en beginnen zij hun eigen familie te stichten. Amy is dol op deze nieuwe fase als oma, maar vindt het jammer dat ze haar kleinzoon Jackson niet zo vaak kan zien. De kleine man wordt alweer bijna 1 jaar en Zach vindt het leuk om dat op de Roloffs Farm te vieren, omdat hij daar zelf zulke goede verjaardagsherinneringen aan heeft.

Hoe lang dat nog kan, is maar de vraag. Matt en Amy weten dat ze niet voor eeuwig naast elkaar kunnen blijven wonen en vooral Matt wil graag snel een beslissing nemen over de toekomst van de boerderij. Amy voelt zich echter onder druk gezet om snel een besluit te nemen en weet ook niet wat Matt nu precies wil. Wil hij er blijven wonen of wil hij definitief naar Arizona verhuizen waar hij al een huis heeft met Caryn en al vier maanden per jaar verblijft? Wordt dit het laatste seizoen van Little People, Big World op de boerderij en hun laatste pompoenenseizoen?

5. Dr. Pimple Popper

Bulten zo groot als kokosnoten en vergroeiingen die constante pijn geven. Dermatoloog Sandra Lee – alias Dr. Pimple Popper – heeft al veel gezien in haar carrière maar krijgt toch elke keer weer patiënten met nieuwe opvallende aandoeningen in haar praktijk. Met haar ruime ervaring probeert ze elke kwaal zo goed mogelijk te behandelen.

TLC heeft door de jaren heen heel wat programma’s over bizarre lichaamskwaaltjes gemaakt, maar de serie van Dr. Pimple Popper Sandra Lee is bij uitstek de meeste bekende en populaire serie. Van de realityshow zijn inmiddels 3 seizoenen op discovery+ te bekijken.

Andere nieuwe programma’s op discovery+ in september

Voordat een nieuwe maand begint laat discovery+ altijd weten wat voor nieuwe titels er op de streamingdienst worden verwacht. Bekijk een greep uit de meest recente programma’s en exclusieve series in het overzicht van de nieuwe titels op discovery+ in september.

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland