Deze 10 populaire films zijn niet op streamingdiensten met een abonnement te zien, maar wel op Pathé Thuis

De grootste klassiekers, films die nét uit de bioscoop komen en verborgen parels… Op Pathé Thuis staan ontzettend veel goede films en is er vaak meer te vinden dan op andere streamingdiensten. Om je te laten zien wat voor topfilms je allemaal alleen via TVOD-diensten als Pathé Thuis kunt streamen, hebben wij 10 razendpopulaire films die je niet op streamingdiensten met een abonnement kunt kijken voor je op een rijtje gezet.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

10x Populaire films die je op Pathé Thuis kijkt, maar niet elders met abonnement kunt streamen

Voor de nieuwste filmreleases kun je bijna altijd terecht op Pathé Thuis. Zo verschijnt de nieuwste film uit de Fantastic Beasts-reeks op 30 mei al op de streamingdienst en kun je vanaf 2 juni naar de bekende animatiefilm Sonic the Hedgehog 2 kijken. Hieronder vind je een overzicht van 10 populaire films die nu al op de streamingdienst te huren of te kopen zijn, maar die je nog niet op video on demandplatforms met een abonnement kunt kijken—zoals Netflix, HBO Max, Disney+, Viaplay, Videoland of Amazon Prime Video.

10. Downton Abbey: De Film (2019)

De populaire serie Downton Abbey kreeg met deze film in 2019 eindelijk een vervolg. Het is 1927, anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie, en heel Downton Abbey is in rep en roer als koning George V en koningin Mary van Engeland langskomen op het landgoed. De voorbereidingen op dit grootse feest verlopen uiteraard niet voorspoedig. In dit populaire Britse kostuumdrama keren alle bekende personages weer terug en zijn er genoeg verhaallijnen om van te genieten. Verder draai op dit moment Downton Abbey: A New Era in de bioscoop, dus we hopen deze binnenkort ook op de streamingdienst terug te zien.

9. De Veroordeling (2021)

In deze waargebeurde film van Nederlandse bodem gaat het om de Deventer moordzaak uit 1999, een van de langstlopende zaken in de geschiedenis van het Nederlandse strafrecht. Televisiejournalist Bas Haan (Fedja van Huêt) zet zich in voor klusjesman Michaël de Jong (Yorick van Wageningen), die aangewezen wordt als dader. De Veroordeling is een ijzersterke reconstructie van de gebeurtenissen, volledig gebaseerd op archiefmateriaal en officiële getuigenverklaringen, en werd bekroond met vier Gouden Kalveren.

8. Jackass Forever (2022)

Jackass Forever is de nieuwste toevoeging aan deze filmreeks, waarin een groepje vrienden bizarre stunts uitvoert. Oude bekenden als Johnny Knoxville, Danger Ehren, Steve-O, Dave England, Chris Pontius, Wee Man en Preston Lacy keren weer terug voor deze film, die pas nog in de bioscoop te zien was en door kijkers én critici geprezen wordt. Ook de andere Jackass-films zijn overigens op de streamingdienst te bekijken.

7. Scream (2022)

Fans hebben er meer dan tien jaar op moeten wachten, maar in 2022 verscheen eindelijk het vijfde deel in de Scream-reeks. Dit kan gezien worden als een vervolg op het vierde deel, maar ook als een reboot van de gelijknamige originele film uit 1996. In een nieuw en zeer spannend verhaal zien we een groot aantal nieuwe gezichten én keren oude bekenden als Neve Cambell, Courteney Cox en David Arquette weer terug. En de grote vraag blijft natuurlijk: wie zit er deze keer achter het Ghostface-masker?

6. Ghostbusters: Afterlife (2021)

Dit nieuwste deel in de Ghostbusters-reeks is, net als de drie andere delen, te zien op Pathé Thuis. In de vierde film arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hun opa, een van de oorspronkelijke ghostbusters, blijkt hier een geheime erfenis achtergelaten te hebben. In deze film schittert een absolute topcast, van onder meer Finn Wolfhard, Paul Rudd, Carrie Coon en McKenna Grace.

5. Uncharted (2022)

In Uncharted komt het bijzondere duo Tom Holland en Mark Wahlberg samen. Zij spelen de jonge Nathan Drake en de oudere zakenman Victor Sullivan, beiden schatzoekers, die op een avontuur gaan om een miljoenenschat te vinden. In deze film val je van spectaculaire actiescène in spectaculaire actiescène, waardoor dit een waardige verfilming is van het populaire computerspel.

4. House of Gucci (2021)

In House of Gucci volgen we de modieuze Gucci-familie. De belangrijkste personages worden gespeeld door de voor een Oscar genomineerde Adam Driver (Marriage Story), in de rol van Maurizio Gucci, en Oscarwinnares Lady Gaga (A Star Is Born), als zijn vrouw Patricia Reggiani. De misdaadfilm is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal achter het Italiaanse modehuis Gucci en bevat alles wat een goede misdaadfilm nodig heeft: liefde, verraad, decadentie, wraak en zelfs een moord.

3. Venom: Let There Be Carnage (2021)

Eddie Brock en zijn symbiont Venom keren in Venom: Let There Be Carnage weer terug. Terwijl Eddie, gespeeld door de Britse acteur Tom Hardy, zijn dagelijkse leven probeert op te pakken, wil Venom eigenlijk vooral bad guys in elkaar slaan. En er loopt ook nog een sadistische moordenaar rond, gespeeld door Woody Harrelson, die het op Eddie gemunt heeft. Na het enorme succes van de eerste film had ook het tweede deel indrukwekkende bezoekerscijfers. Dankzij Pathé Thuis kun je de film nu ook vanuit huis bekijken.

2. Spider-Man: No Way Home (2021)

In het nieuwste deel van de Spider-Man-reeks is Peter Parker voor de allereerste keer ontmaskerd, waardoor het steeds moeilijker wordt om zijn superheldenbestaan en zijn privéleven gescheiden te houden. Wanneer zijn dierbaren in gevaar komen, voelt hij zich genoodzaakt om de hulp van Dokter Strange in te schakelen. Met een gemiddelde IMDb-score van 8,4 (uit 632.000 stemmen) scoort de film ontzettend goed. Lees ook onze recensie om te zien wat wij van de film vinden.

1. Intouchables (2011)

Een laatste topfilm die je enkel en alleen op Pathé Thuis kunt kijken is de klassieker Intouchables. Deze Franse film draait om Philippe, die na een ongeval in een rolstoel belandt en de hulp van Driss inschakelt. Deze film wordt niet alleen gedragen door de geweldige soundtrack, maar ook door de absolute topcast. Zo zien we onder meer Omar Sy terug in deze film, die we natuurlijk kennen van de hitserie Lupin. Eén ding is zeker: tien jaar na dato is deze film nog steeds een absolute aanrader.

Andere kaskrakers die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Iedere maand worden er nieuwe kaskrakers en blockbusters toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis. Om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases, publiceren wij geregeld een overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Naast de berichtgeving op onze website, kun je ook via je mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.

Pathé Thuis 🍿

Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.