Kijkers tippen déze nieuwe horror: “Eindelijk weer een goede film over exorcisme”

Horrorfanaten, opgelet! Er is een nieuwe titel te streamen die volgens de reacties van kijkers echt de moeite waard is. Pathé Thuis heeft gisteren namelijk The Pope’s Exorcist aan het aanbod toegevoegd. In deze film kruipt Russell Crowe in de huid van pater Gabriele Amorth, die onderzoek gaat doen naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waargebeurd verhaal in ‘The Pope’s Exorcist’

The Pope’s Exorcist vertelt het waargebeurde verhaal van Gabriele Amorth en is gebaseerd op zijn memoires. Hij was een van de belangrijkste duiveluitdrijvers van het Vaticaan en wordt in de film geconfronteerd met een bezeten jongen. Terwijl hij de strijd aangaat met de demonen in het lichaam van het jongetje, komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan maar al te graag verborgen wil houden.

De film verscheen slechts enkele maanden geleden op het witte doek en werd massaal bekeken. Hoewel de recensies niet allemaal even positief waren, waren veel kijkers wel enthousiast. Dit blijkt onder meer uit de Audience Score op Rotten Tomatoes van maar liefst 81%.

Reacties van kijkers zijn positief

Ook op social media zijn kijkers erg positief over The Pope’s Exorcist. Meerdere fans geven aan dat het volgens hen een van de betere films binnen het genre is. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze horrorfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van The Pope’s Exorcist op Pathé Thuis. Zij hebben de film gisteren aan het aanbod toegevoegd.

THE POPE'S EXORCIST – Official Trailer (HD)
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.