Waar kun je de film ‘The Pope’s Exorcist’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Pope’s Exorcist (2023) online kijken kunnen. In deze horrorfilm met Russell Crowe komt er door een bezeten jongetje een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan probeert te verbergen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Pope’s Exorcist’ (2023) online kijken?

The Pope’s Exorcist was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Pope’s Exorcist bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 12 juni 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Pope’s Exorcist niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Pope’s Exorcist is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Pope’s Exorcist’ (2023)

The Pope’s Exorcist is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan. De film, met in de hoofdrol Oscarwinnaar Russell Crowe, volgt Amorth bij zijn onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.

THE POPE'S EXORCIST – Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelThe Pope’s Exorcist
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Horror
RegisseursJulius Avery
CastRussell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Franco Nero

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Pope’s Exorcist’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Pope’s Exorcist. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Pope’s Exorcist’?

    De grootste rollen in The Pope’s Exorcist worden vertolkt door Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe en Franco Nero.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.