Staat of komt ‘Poor Things’ op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Onlangs sleepte Emma Stone met haar rol in Poor Things een Oscar in de wacht. De film is volgens kijkers en critici dan ook een echte aanrader. Maar waar is hij eigenlijk te streamen? Veel geïnteresseerden vragen zich af of Poor Things op Netflix staat of komt en waar je hem anders online kunt kijken. In dit artikel delen we alles wat we weten.

Staat of komt ‘Poor Things’ op Netflix?

Poor Things vertelt het verhaal van Bella Baxter, een jonge vrouw die tot leven gewekt wordt door de excentrieke wetenschapper Dr. Godwin Baxter. Ze heeft de hersenen van een pasgeborene en het lichaam van een volwassene. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar seksualiteit, gaat ze op reis. Deze film wist dus meerdere Oscarnominaties in de wacht te slepen en wist er maar liefst vier te verzilveren. Veel mensen zijn dan ook benieuwd en vragen zich af of Poor Things op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is de film hier momenteel niet te streamen en lijkt de kans klein dat hier in de toekomst verandering in komt. Poor Things is namelijk gedistribueerd door 20th Century Studios, een productiemaatschappij die verbonden is aan The Walt Disney Company. We weten dus dat hij in de toekomst naar Disney+ komt en kunnen met grote zekerheid zeggen dat zij de uitzendrechten waarschijnlijk niet aan hun grote concurrent Netflix gaan verkopen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit wél het geval is.

Waar kun je ‘Poor Things’ online kijken?

Poor Things is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Disney+➡️ Ga meteen naar Poor Things bij Disney+. Poor Things werd gedistribueerd door 20th Century Studios en The Walt Disney Company en dus hadden we hem hier al verwacht. Op 27 maart 2024 werd de film toegevoegd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga naar Poor Things bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 maart 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella is leergierig en leeft een beschermd bestaan bij Baxter. Ze mist kennis over de wereld om haar heen, maar heeft een drang er meer over te leren. Daarom gaat Bella er vandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gladde en losbandige advocaat. Ze beleven een wervelend avontuur over de hele wereld. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, wordt Bella standvastig in haar doel om op te komen voor gelijkheid en bevrijding.

TitelPoor Things
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurYorgos Lanthimos
CastEmma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.