Waar kun je de film ‘Pokerface’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Pokerface (2023) online kijken kunnen. In deze thriller is Russell Crowe een tech-miljardair en fervent gokker die zijn vrienden uitnodigt voor een onvergetelijke pokeravond. De winst? Zijn eigen miljarden. Maar dan moeten ze wel al hun geheimen blootleggen. In dit artikel laten weten of film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Pokerface’ (2023) online kijken?

Pokerface was in januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Pokerface bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 6 april 2023 toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Pokerface is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Pokerface nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Pokerface’ (2023)

In de wereld van poker met hoge inzetten schittert Russell Crowe als tech-miljardair en gokker Jake Foley. Hij nodigt zijn beste vrienden uit op zijn landgoed voor een pokeravond die ze nooit zullen vergeten en geeft ze de kans om meer geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen… hun geheimen. Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er echt op het spel staat.

Streaming informatie over de film

TitelPokerface
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRussell Crowe
CastRussell Crowe, Liam Hemsworth, RZA, Elsa Pataky, Aden Young, Steve Bastoni, Daniel MacPherson, Brooke Satchwell, Molly Grace, Paul Tasson, Jack Thompson

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.