Komt ‘Pokemon Detective Pikachu (2019)’ op Netflix Nederland?

Helaas lijkt het er niet op de Pokemon Detective Pikachu Netflix Nederland aanbod zal worden. Gezien het feit dat de film door Warner Bros is geproduceerd zal hij waarschijnlijk op de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia komen te staan. Wel vind je hier alle Pokemon films!

Pokemon Detective Pikachu Verhaal

Pikachu speelt de hoofdrol in deze eerste live action Pokemon film. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld waarin mensen in harmonie samenleven met Pokemon, monstertjes met speciale krachten. Sommige Pokemons kunnen vuurspuwen, andere hebben speciale telepathische gaven. Mensen vangen de wilde Pokemon en stoppen ze in een bal om in hun broekzak te bewaren. Daarna kunnen ze daarmee strijden in een soort hanengevechten. Dit is ook hoe de Pokemon spellen in elkaar zaten. In Pokemon Detective Pikachu heeft de jonge verzekeringsagent Tim Goodman, gespeeld door Justice Smith, nog nooit zo’n broekzakmonstertje gehad.

Tim krijgt bericht dat zijn vader Harry vermist wordt. Harry is een detective die werkzaam is in de metropool Ryme City. Tim gaat op zoek naar zijn vader en reist naar Ryme, een soort mix tussen Londen en Tokio. Mensen wonen en werken er zij aan zij met de Pokemon. Gevechten zijn ten strengste verboden. In die stad maakt Tim kennis met Pikachu, waar hij door een wonderlijk voorval ineens mee kan praten (ingesproken stem van Pikachu door Ryan Reynolds). Andere mensen kunnen dat namelijk niet. Pikachu blijkt een wijsneus en grappenmaker te zijn die de voormalige detective-partner is van de vader van Tim, eerdergenoemde Harry. Samen gaan ze op zoek naar Harry en in het verhaal dat volgt blijkt dat Tim’s vader banden heeft met een rijke man die ervoor heeft gezorgd dat gevechten met Pokemon verboden zijn.

Wanneer komt Pokemon Detective Pikachu op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag van fans is: wanneer komt Pokemon Detective Pikachu op Netflix Nederland? Helaas lijkt het erop dat Pokemon Detective Pikachu niet Netflix aanbod wordt. De film zal als Warnes Bros content waarschijnlijk exclusief op de nieuwe WarnerMedia streamingdienst komen. Wil je toch Pokemon films kijken? Die kun je het beste hier vinden.