Live-action film ‘Pokémon: Detective Pikachu’ (2019) is vanaf vandaag te zien op Netflix

Fantastisch nieuws voor Netflix-abonnees die fan zijn van Pokémon, want vanaf donderdag 6 mei 2021 zal de live-action film Pokémon: Detective Pikachu uit 2019 te zien zijn op de streamingdienst voor alle abonnees. Van januari 2020 tot januari 2021 was de film ook al te bewonderen in het aanbod van Amazon Prime Video, maar daar is hij sindsdien van verdwenen.

Pokémon: Detective Pikachu is vanaf 6 mei 2021 te zien op Netflix

“Pokemon!
Gotta catch ‘em all
It’s you and me
I know it’s my destiny
Pokemon!
You’re my best friend
In a world we must defend
Pokemon!

Ken jij de theme song van Pokémon al helemaal uit je hoofd? De kleine beestjes met magische krachten zijn ongekend populair en het themalied verscheen in 2015 zelfs in de Top 2000. Sindsdien ging het nummer van #1666 naar #232, #115 en vervolgens weer naar #186. Puur en alleen door alle Pokémonfans. Dikke kans dus dat de live-actionfilm Pokémon: Detective Pikachu uit 2019 op Netflix ook flink zal scoren!

Verhaal en trailer

Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu’s, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.

Eerder is Pokémon: Detective Pikachu al verschenen op en verwijderd van Amazon Prime Video

Sinds januari 2020 was Pokémon: Detective Pikachu ook al te bewonderen op de streamingdienst Amazon Prime Video, maar een jaar later (in januari 2021) werd de film helaas weer uit het aanbod van het video on demand-platform verwijderd. Nu blijkt door de aankondiging van Netflix dat dit komt doordat de concurrent de rechten van de film heeft overgekocht. De komende tijd kunnen we dus op Netflix genieten van de Pokémonfilm en jammer genoeg niet meer op Amazon’s concurrerende streamingdienst Prime Video.

Meer informatie over de film

Titel: Pokémon Detective Pikachu
Jaar: 2019
Soort: Film
Duur: 1 uur en 44 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
IMDb: 6.6 uit 142.000 stemmen
Regisseur: Rob Letterman
Schrijver: Dan Hernandez, Benji Samit, Rob Letterman
Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton
Bestel: Bekijk via Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix in Nederland vind je bij de pagina Netflix aanbod.