Deze 6 vrouwen worden verliefd op verkeerde mannen in ‘Poisoned Passions’ op discovery+

Bij discovery+ kun je terecht voor al je favoriete programma’s en series omtrent real-life entertainment. Onder de verschillende kanalen die bij de streamingdienst te vinden zijn, valt ook het true crime-kanaal Investigation Discovery. Hierop krijgen we verhalen van waargebeurde misdaden te zien. In Poisoned Passions, een populair programma uit 2013 dat sinds 9 september 2021 te zien is bij Discovery’s video on demand-platform, ontmoeten we 6 vrouwen die verliefd werden op verkeerde en zelfs gevaarlijke mannen…

‘Poisoned Passions’ is nu te zien op discovery+

Hoe gevaarlijk de liefde kan zijn, blijkt uit de aangrijpende serie Poisoned Passions waarin zes vrouwen in een relatie verzeild raken die een dramatische wending krijgt. Van een maffialiefje tot een seksslavin van een uit de hand gelopen swinger relatie tot een vrouw die verliefd wordt op een pastoor. In alle gevallen blijken lust, liefde en aantrekkingskracht een giftige cocktail te zijn met desastreuze gevolgen.

De serie vertelt het verhaal door de ogen van de vrouw in kwestie die zeker niet altijd alleen het slachtoffer is van deze levensgevaarlijke liefdesrelatie. De nagespeelde scènes worden voorzien van commentaar door direct betrokkenen plus van journalisten en rechercheurs die zich met de zaak hebben beziggehouden. Het laat zien hoeveel schade een aanvankelijk onschuldige liefde kan aanrichten.

6x Verhalen van vrouwen die verliefde werden op verkeerde mannen die worden verteld in ‘Poisoned Passions’ op discovery+

Aflevering 1: Killer Swinger

Killer Swinger
Beeld: Kristin Irwin / discovery+

Venessa en haar man Ken begeven zich sinds kort in de verborgen wereld van de swingers. Wanneer ze verliefd wordt op Jeremy, een andere swinger, ontspint zich een moordmysterie.

Aflevering 2: Sadistic Pleasure

Sadistic Pleasure
Beeld: Kristin Irwin / discovery+

Tienermodel Vicki wordt een sadomasochistische onderwereld in gelokt door een miljonair die ze niets durft te weigeren. Zal Vicki zich na zijn overlijden kunnen bevrijden?

Aflevering 3: Love Thy Pastor

Love Thy Pastor
Beeld: Kristin Irwin / discovery+

Teresa valt voor de charmes van een charismatische predikant. Haar echtgenoot wordt dood aangetroffen. Er gaat een schok door de gemeenschap wanneer de dader wordt gevonden.

Aflevering 4: Sacrificial Evil

Poisoned Passions Discovery Plus serie
Serie: Poisoned Passions | Beeld: Kristin Irwin / discovery+

Een toevallige ontmoeting met een charismatische leider leidt Sara naar een duistere wereld. Hij vraagt om een menselijk offer. Hoe ver zal ze gaan in haar liefde voor hem?

Aflevering 5: Mob Girl

Georgia heeft een zwak voor slechte mannen. Wanneer blijkt dat ze met een maffialid is getrouwd, betreedt ze een duistere wereld waaruit ze niet kan ontsnappen.

Aflevering 6: Sex Slave

Een 32-jarige man voert zijn jonge maîtresse mee naar een wereld van drugs en prostitutie. Wanneer Johnny’s vrienden worden vermoord, gaat het stel een onzekere toekomst tegemoet.

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland