Waar kun je ‘Poespas de Podcast’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de Poespas de Podcast luisteren kunnen. Elke week verschijnt er op woensdag een nieuwe aflevering online, waarin Charlot, Romy en Karlijn herkenbare onderwerpen bespreken aan de hand van een “pod” vol scherpe vragen. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Poespas de Podcast’ luisteren?

Vroeger was Poespas de Podcast nog te vinden in al je favoriete podcastapps, waardoor het lange tijd een van de meest beluisterde shows van Nederland was. Door de verhuizing naar het aanbod van de podcastapp Podimo is dat momenteel niet meer mogelijk, omdat het inmiddels tot een exclusieve productie van de podcastapp is omgetoverd. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel nog naar Poespas de Podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar de Poespas de Podcast bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle nieuwe afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar alle oude afleveringen van Poespas de Podcast en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden. Alleen een kleine selectie van afleveringen staat momenteel nog online.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts is sinds de verhuizing nog maar een kleine selectie van afleveringen van Poespas de Podcast te zien, net als bij de eerdergenoemde audiostreamingdienst.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens alleen een klein deel van Poespas de Podcast. Nieuwere en oudere afleveringen beluister je er niet meer.

Verhaal en beelden van ‘Poespas de Podcast’

In Poespas de Podcast bespreken Charlot (34), Romy (31) en Karlijn (27) herkenbare onderwerpen aan de hand van een “pod” vol scherpe vragen. Dit doen zij onder het genot van een goed gevuld glas wijn, met veel zelfspot, humor en zonder gêne.

Hieronder bekijk je een fragment dat via hun Instagram-account is geplaatst toen ze live gingen met hun podcast.

Streaming informatie over de podcast

TitelPoespas de Podcast
Jaar2021-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieEntertainment

Synopsis: Podimo