Wat Een Ellende: zelfs ‘Echte Meisjes’-Michella heeft nu een eigen podcast

Sam & Rijk Hofman hebben de succesvolle podcast BROERS, Monica en Kaj praten je wekelijks bij over van alles en nog wat in Geuze & Gorgels en al jarenlang kun je genieten van Man man man, de podcast met Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. Tussen al dat podcastgeweld van BN’ers kon één naam natuurlijk niet langer ontbreken: Michella Kox. De Echter Meisjes-deelneemster met een uitermate ongefilterde mening heeft nu besloten om ook een eigen podcast te langeren met de titel: WAT EEN ELLENDE.

Michella Kox voegt zich bij lijstje van BN’ers met eigen podcast ‘WAT EEN ELLENDE’

Het lijkt wel alsof elke mediapersoonlijkheid tegenwoordig een eigen podcast heeft. Mocht je nog niet genoeg op je luisterlijstje hebben staan voor tijdens het sporten, forenzen of wandelen, dan kun je sinds maandag 10 juli ook luisteren naar de nieuwe podcast WAT EEN ELLENDE van Michella Kox. Ze vertelt hierin “letterlijk alles” te bespreken en wijst luisteraars erop dat ze “bloed-, en bloed- en bloedasociaal” is. Ze wilt eerlijk en open zijn, maar ook het randje opzoeken en er zelfs overheen gaan: “Ik heb schijt aan iedereen en dat zal duidelijk zijn.”

De teksten op haar showpagina zijn typerend voor de spraakmakende Kox. Zo luidt de omschrijving “Als je het niet leuk vindt, niet luisteren!” en draagt haar vijf seconden-durende trailer de titel: “Me eigen podcast”. Inmiddels staan er twee afleveringen online, al tellen die beiden niet meer dan drie minuten speeltijd: “Saaie Segs” en “Mies van Oranje?”. Momenteel is de podcast te beluisteren via Spotify, maar hij is (nog) niet online verschenen op Apple Podcasts en Podimo.

Recentelijk veelbesproken door derde deelname aan Videoland-serie ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Je kunt Michella Kox nog kennen van haar eerste televisie-optreden in 2008, toen ze het programma Dames in de Dop wist te winnen. Inmiddels is ze echter al veel vaker op tv te zien geweest, waaronder in Shopping Queens VIPS, Temptation Talk en Celebrity Apprentice. Maar de kans dat je haar voorbij hebt zien komen in Echte Meisjes in de Jungle is misschien wel het grootst. Daar deed ze in 2011 aan mee, om vervolgens op de prairie in 2013 terug te keren. De vedette keerde keerde afgelopen jaar—naar eigen zeggen voor het laatst—terug voor een derde seizoen van Echte Meisjes op Videoland. Daarin wist ze kijkers samen met haar mede-deelneemsters versteld te laten staan: “Dit is als kijken naar een auto-ongeluk.”

Echte Meisjes in de Jungle | Officiële trailer

Binnenkort te zien in ‘Michella en Louisa Werken Mee’, tevens op Videoland

Maar was dit dan ook het laatste tv-optreden van Kox? Nee, dat zeker niet. Samen met Louisa Janssen, tevens Echte Meisjes-deelneemster en bekend van vele TLC-programma’s op discovery+, gaan ze voor Michella en Louisa Werken Mee vanaf maandag 17 juli a.s. aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen. Het vinden van geschikt personeel is in deze werkzaamheden doorgaans een grote uitdaging en daarom zullen de twee dames kijken hoe dat werk hen bevalt.

Michella en Louisa Werken Mee | Vanaf 17 juli