De hilarische serie ‘Platonic’ met Seth Rogen en Rose Byrne mag je volgens kijkers niet missen

Heb jij bijna tien jaar geleden ook zo genoten van de Bad Neighbours-films? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Op Apple TV+ is deze week de komedieserie Platonic van start gegaan, waarin Rose Byrne en Seth Rogen opnieuw de hoofdrollen vertolken. Deze keer niet als stelletje, maar als oude vrienden die elkaar terugvinden en in een bizarre midlifecrisis terechtkomen. En dit is een echte aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Komedieserie ‘Platonic’ op Apple TV+

Platonic draait om Sylvia en Will, die ooit beste vrienden waren maar elkaar nu nauwelijks meer spreken. Als ze besluiten hun vriendschap nieuw leven in te blazen, is dit voor beiden het startsein van een heftige midlifecrisis die alles op zijn kop zet. Ze belanden van de ene bizarre situatie in de andere. De hilarische serie ging op woensdag 24 mei in première op Apple TV+, waar je nu de eerste drie afleveringen kunt bingen.

Kijkers zijn erg te spreken over deze nieuwe titel, waarin Bad Neighbours-acteurs Rose Byrne en Seth Rogen hun krachten gebundeld hebben met de regisseur van de populaire films, Nicholas Stoller. Zo ontvangt Platonic op Rotten Tomatoes uitmuntende scores van 92% (critici) en 80% (kijkers). Ook op social media regent het positieve reacties.

Kijkers smullen van ‘Platonic’

Kijkers vinden vooral de rollen van Byrne en Rogen en de dynamiek tussen hun personages erg leuk. Ook de humor wordt geprezen. Hieronder vind je een greep uit de reacties op Twitter.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk direct de seriepagina op Apple TV+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.