Déze actiefilm met Gerard Butler is volgens kijkers een aanrader: “Ouderwets spannend”

Soms heb je zin in een verstand-op-nul-actiefilm en in dat geval kun je bijvoorbeeld Plane opzetten. Dat is er namelijk één die je op het puntje van je stoel laat zitten en waar je door het prettige tempo zo doorheen vliegt, als we de reacties van kijkers mogen geloven. De film met Gerard Butler is sinds kort op Pathé Thuis gearriveerd, waardoor je hem nu ook eindelijk vanuit huis kunt kijken.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Vliegtuig stort neer in ‘Plane’ op Pathé Thuis

Pas in februari van dit jaar was Plane voor het eerst op het witte doek te bewonderen en vandaag is de film ook al naar je eigen thuisbioscoop gekomen. Gerard Butler kruipt in de bloedstollende actiethriller in de huid van piloot Ray Torrance, die in een zware storm terechtkomt en zich genoodzaakt voelt een noodlanding te maken op een Filipijns eiland. Wat hij niet weet, is dat hij onbedoeld landt in een oorlogsgebied dat geleid wordt door meedogenloze militanten. Aangezien hij het als zijn taak beschouwd om zijn passagiers veilig op hun bestemming aan te laten komen, besluit hij dat dat zijn nieuwe missie moet worden.

Dit levert een heerlijke actiefilm op die je door het goede tempo van het begin tot het eind geboeid houdt. Kijkers zijn dan ook behoorlijk te spreken over de titel en belonen hem bijvoorbeeld met een Audience Score op Rotten Tomatoes van maar liefst 94%. Sterker nog: de film beviel zó goed dat een vervolg nu al aangekondigd is. Ship speelt zich, geheel toepasselijk, af op een vrachtschip en volgt een van de personages uit Plane. Om spoilers te voorkomen, zullen we nu nog niet verklappen wie dat is.

Reacties van kijkers zijn positief: “Aanrader”

Kijkers van deze actiefilm zijn dus behoorlijk positief en prijzen het tempo, de goede actiescènes en het acteerwerk van de hoofdrolspelers. De film wordt vergeleken met jaren 90-actiefilms en werkt dit fijne verstand-op-nul-principe op een perfecte wijze uit. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Plane op Pathé Thuis. De film is hier te koop en te huur.

Plane (2023) Official Trailer – Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.