Finale Korfbal League PKC vs. DVO: live kijken op tv en online | Korfbal op zaterdag 13 april 2024

Het is tijd om de balans op te maken in de competitie van het Nederlandse zaalkorfbal. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de finale tussen PKC en DVO tijdens de Korfbal League op tv en online kijken kunnen op 13 april 2024 om 16:00 uur. Het duel wordt gespeeld in Ahoy Rotterdam. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de finale van het zaalkorfbal eventueel ook vertoont.

Waar kun je de finale tussen PKC en DVO uit het korfbal online kijken? (Zaterdag 13 april 2024)

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote korfbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de finale tussen PKC en DVO tijdens de Korfbal League per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de zaalkorfbalfinale tussen PKC en DVO bij NLZIET. De bekerfinale wordt om 16:00 uur op NPO 1 op tv uitgezonden. Doordat de finale op tv te zien is, is deze online te volgen via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Ziggo SportHelaas is de finale niet te zien op Ziggo Sport. Wel kijk je hier naar sporten als voetbal en rugby.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met korfbalwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij korfbal niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als korfbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze korfbal match is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de finale van de Korfbal League jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar live tv te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn korfbalwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de korfbalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de finale uit de Korfbal League tussen PKC en DVO uitzenden

De NOS zal de gehele finale uitzenden. Via het sportkanaal op NPO 1 is vanaf 16:00 uur de zaalkorfbal finale tussen PKC en DVO te kijken. Doordat de finale live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de wedstrijd gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar de finale uit de Korfbal League PKC vs. DVO op NPO 1 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de finale Korfbal League

CompetitieKorfbal League
SportKorfbal
DatumZaterdag 13 april 2024
LocatieAhoy Rotterdam, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.