Opgelet: er zijn 2 nieuwe ‘Pirates Of The Caribbean’-films op komst

In 2017 verscheen de laatste film uit de Pirates Of The Caribbean-franchise. Nu, zeven jaar later, zijn er plannen voor niet 1, maar 2 nieuwe films. Producent Jerry Bruckheimer heeft dit nieuws bevestigd en laat weten dat de productie inmiddels is begonnen. We vertellen je het laatste nieuws over de twee aanstaande films.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Pirates Of The Caribbean’ krijgt een nieuw deel

Het was al lange tijd duidelijk dat er een nieuwe film aan de Pirates Of The Caribbean-franchise zou worden toegevoegd. Verdere details ontbraken echter. In een interview met de website Collider heeft producent Jerry Bruckheimer (Top Gun) meer updates gedeeld. Zo laat hij weten bezig te zijn met verschillende scripts. Hij zei hierover het volgende:

🗣️ “We zijn ermee bezig. We hebben er twee en we weten op dit moment nog niet welke als eerst af is. Maar hopelijk heb ik in de komende maand een script en misschien wil Disney het maken.”
— Jerry Bruckheimer, producent

Hoewel het einde van de vijfde film Dead Men Tell No Tales genoeg redenen gaf voor een nieuw deel met bekende personages, wordt de nieuwe film een reboot. Dit betekent dat er een nieuw verhaal binnen het Pirates Of The Caribbean-universum wordt gemaakt. De grote vraag is dan ook of Johny Depp als Jack Sparrow zal terugkeren op het witte doek. Na de laatste film uit 2017 zijn er al meerdere pogingen geweest voor een nieuw deel. Zo zijn er meerdere scenario’s afgekeurd en zorgde de coronacrisis samen met de acteurs- en schrijversstaking voor een vertraging. Met het laatste nieuws lijkt de nieuwe film in rustig vaarwater te verkeren.

Nieuwe film met Margot Robbie in de maak

Naast deze zesde film zijn er ook al enige tijd plannen voor een spin-off. De film met Margot Robbie (Barbie) in de hoofdrol werd in 2020 al aangekondigd. In 2022 liet de actrice echter weten dat er nog geen verdere updates waren over de film. Nu lijkt daar ook verandering in te komen. In een gesprek met Entertainment Weekly liet Jerry Bruckheimer weten dat Disney namelijk nog steeds geïnteresseerd is in de spin-off. De rol zou nog steeds zijn weggelegd voor Margot Robbie. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Hier kijk je alle ‘Pirates Of The Caribbean’-films

Alle vijf Pirates of the Caribbean-films zijn op Disney+ te vinden. Hier vind je de films zonder aanvullende kosten en kun je ze zo vaak kijken als je wilt. Daarnaast zijn deze films ook te streamen bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Hier vind je alle vijf Pirates of the Caribbean-films en kun je ze zonder abonnement zowel huren als kopen. Dit betekent wel dat je per film een bepaald bedrag betaalt.

➡️ Zo kijk je alle Pirates Of The Caribbean-films in de juiste volgorde.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.